Volvo tehostaa käytettyjen kuorma-autojen myyntiä Euroopassa

Mikko Nevalasta tulee uuden yhtiön osto- ja myyntijohtaja.

24.4.2018   09.37

Volvo Trucks kehittää uusia tapoja kasvattaa käytettyjen kuorma-autojen myyntiä Euroopan markkina-alueilla.

Yhdysvaltalainen Arrow Truck Sales -myyntikonsepti aloitetaan Euroopassa. Kaikenmerkkisten käytettyjen kuorma-autojen myyntiä johdetaan Berliinistä syksystä 2018 alkaen.

Pohjoisamerikkalaisen Volvo Group Holding North American tytäryhtiö Arrow Truck Sales, Inc. on perustettu vuonna 1950, ja se on kasvanut Pohjois-Amerikan johtavaksi keskiraskaiden ja raskaiden kuorma-autojen myyntikanavaksi.

Uusi Arrow Truck Sales GmbH toimii itsenäisenä yhtiönä erillään Pohjois-Amerikan Arrow-yhtiöstä ja eri puolilla Eurooppaa toimivien Volvo Trucksin markkinointiyhtiöiden ja Truck Centereiden nykyisistä käytettyjen kuorma-autojen myyntitoiminnoista.

Alkuvaiheessa yhtiön toiminta on pienimuotoista, ja toimitilat sijaitsevat Saksassa lähellä Berliiniä lentokentän, kuorma-autoreittien ja Volvo Truck Center Wildaun tuntumassa.

Andreas Gustafsson, joka on toiminut Volvon palveluksessa jo vuodesta 2004, on nimetty Arrow Truck Sales GmbH -yhtiön toimitusjohtajaksi.

Mikko Nevala, joka tällä hetkellä toimii Volvo Trucks Suomen vaihtoautopäällikkönä, on nimetty uuden yksikön osto- ja myyntijohtajaksi.

– Suomen vaihto-automyyntiin Arrow Truck Sales ei suoraan vaikuta. Jatkossakin Volvo-jälleenmyyjät myyvät käytettyjä, mutta Volvo Trucks Europe tuo nyt rinnalle uuden vaihtoehdon. Volvo Trucks haluaa kasvattaa käytettyjen autojen markkinoita, joten tämä on yksi iso työkalu sen toteuttamisessa, Nevala kertoo.

www.volvotrucks.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän