Volvo Carsin sähköautojen lataus helpommaksi

Volvon täyssähköautojen kuljettajat Euroopassa voivat nyt valita laajemmasta sähköautojen latausverkostojen valikoimasta, sillä Plugsurfing-latausalusta on integroitu suoraan Volvo Cars -sovellukseen. Suomessa päivitys koskee yli 1 500 Volvon täyssähköautoa.

Volvo Cars -sovelluksen uusien toimintojen ansiosta Volvo -kuljettajilla on nyt käytössään yli 270 000 latauspistettä Euroopassa, joista yli 1 000 sijaitsee Suomessa. Sovelluksen avulla latauksen voi maksaa vaivattomasti.

Volvo Cars -sovellus näyttää lähimmän julkisen latausaseman sijainnin sekä reaaliaikaiset tiedot sen käytettävyydestä. Volvo helpottaa Recharge-täyssähköautojen lataamista yksinkertaistamalla mobiililatauskokemusta, poistamalla ylimääräiset lataussovellukset ja maksujärjestelmät ja madaltamalla julkisen latausverkoston käytön kynnystä.

Saumattoman ja käyttäjäystävällisen latauskokemuksen mahdollistavat Plugsurfingin sovelluskehittäjä ja Drive-ohjelmointirajapinta, joka integroivat lataustiedot suoraan Volvo Cars -sovellukseen.

Aluksi Sveitsissä ja Italiassa esitellyt päivitetyt toiminnot on määrä tuoda suurimmalle osalle Euroopan markkinoista vuoden 2022 loppuun mennessä.

Volvo haluaa tarjota täyssähköisten Recharge-autojen asiakkaille kattavan ja helpon pääsyn julkiseen latausverkostoon.

Volvo Cars -sovelluksen uusien toimintojen avulla Volvo -sähköautojen kuljettajat hyötyvät erikoishinnoista, kun he lataavat Ionity-asemilla eri puolilla Eurooppaa.
Ruotsissa ja Norjassa Volvo tekee yhteistyötä myös latausoperaattori Merin kanssa. Tavoitteena on tuoda uusia latauskumppaneita tulevaisuudessa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here