Volkswagen T-Cross nyt myynnissä – halvin versio maksaa alle 20 000 €

Volkswagen T-Cross sai ensi-iltansa samaan aikaan niin Amsterdamissa, Shanghaissa kuin Sao Paulossakin. Suomessa uusi T-Cross nähtiin ensimmäistä kertaa vain muutama viikko ensi-esittelyn jälkeen Auto 2018 -tapahtumassa.

T-Crossin takaistuinta voidaan siirtää pituussunnassa enimmillään 14 cm. Tavaratilaa voidaan kasvattaa uuden mekanismin avulla 385 litrasta 455 litraan.

Takaistuimen selkänoja voidaan taittaa joko jaettuna 60:40-suhteessa tai kokonaan, jolloin saadaan tasainen tavaratila ja tilaa aina 1281 litraa. Taitettava etuistuimen selkänoja tarjoaa vielä lisää muunneltavuutta.

Volkswagen T-Crossin keulaa hallitsee laaja jäähdyttimen säleikkö, johon konepelti ja ajovalot on integroitu. Takaosan mustalla rajattu heijastinnauha kulkee läpi takaosan. SUV-malleille tyypillisesti T-Crossissa istutaan korkealla: istumakorkeus on 597 mm edessä ja 652 mm kolmella takaistuimella.

Uusi Volkswagen T-Cross on aina etuvetoinen. Volkswagen T-Crossin TSI-bensiinimoottorit ovat varustettu hiukkassuodattimella ja ovat Suomessa saatavilla teholuokissa 70 kW (95 hv) ja 85 kW (115 hv) sekä myöhemmin mallistoon tuleva TDI-dieselmoottori puolestaan teholuokassa 70 kW (95 hv).

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Pienemmän teholuokan 1,0-litrainen TSI-moottori on saatavilla vain manuaalivaihteistolla varustettuna.

Volkswagen T-Crossin 1,0 TSI 70 kW (95 hv) yhdistetty kulutus on 5,8 l/100 km ja sen CO2-päästöt ovat 131 g/km (WLTP, manuaalivaihteisto, vakiovarusteet).

T-Cross on valittavissa kolmella eri varustelutasolla: T-Cross, Style tai Sport.

T-Cross tarjoaa älypuhelimen langattoman latauksen ja neljä usb-porttia (kaksi edessä ja kaksi takana), mikä mahdollistaa esimerkiksi suosikkimusiikin soittamisen suoraan älypuhelimesta tai suoratoistopalvelusta.

Lisävarusteina saatavilla ovat muun muassa avaimeton lukitus ja käynnistys ja digitaalinen mittaristo 10,25 tuuman mukautettavalla värinäytöllä (vakiovaruste Sport).

Radio Composition Media infotainment-järjestelmä 8 tuuman värinäytöllä on vakiovaruste Style- ja Sport-varustelutasoissa. Musiikin ystäville saatavilla on äänentoistojärjestelmä ”beats” – digitaalinen 8-kanavainen vahvistin (300 W), 6 kaiutinelementtiä ja subwoofer.

T-Cross sisältää useita kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Vakiovarusteina ovat ympäristönvalvontajärjestelmä jalankulkijatunnistuksella ja hätäjarrutustoiminnolla, ennakoiva turvajärjestelmä, katvealueen varoitin ja kaistanpitoavustin sekä mäkilähtöavustin.

Lisävarusteena saatavilla ovat muun muassa pysäköintiavustin, mukautuva vakionopeudensäädin (vakio Style ja Sport) ja kuljettajan väsymyksentunnistus sekä kaukovaloautomatiikka.

T-Crossin ulkovärin voi valita kahdestatoista värivaihtoehdosta ja erilaiset kojelaudan somisteet yhdistävät raikkaan ja urheilullisen sisustustyylin.

Volkswagen T-Crossiin on saatavilla myös erilaisia mukavuuteen, sisätiloihin ja ulkonäköön vaikuttavia varustepaketteja, kuten esimerkiksi led-paketti, navigointi-paketti, R-Line-paketti ja Design-paketti ”Black”.

Volkswagen T-Crossin hinnat alkavat 1.1.2019 alkaen 18 836 eurosta (Volkswagen T-Cross, 1,0 TSI 70 kW (95 hv) manuaalivaihteisto).

Uudet Volkswagen T-Crossit saapuvat Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille alkukeväästä.

Katso hinnasto tästä.

Klikkaa kuvat isommiksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!