Volkswagen ID.4 -malliston vapaasti varusteltavat mallit nyt myynnissä

Volkswagen ID.4 valittiin huhtikuussa Vuoden Autoksi Maailmassa 2021. Myös Suomessa Volkswagen ID.4 on ollut alusta alkaen myyntimenestys, todetaan maahantuojan tiedotteessa.

Volkswagenin ensimmäinen MEB-alustarakenteelle valmistettu täyssähköinen SUV on ollut 446 kappaleella alkuvuoden eniten rekisteröity täyssähköautomalli Suomessa. Nyt Volkswagen ID.4 -mallisto on saavuttanut täyden laajuuden vapaasti varusteltujen mallien tultua myyntiin.

Myynti on alkanut seuraavilla uusilla varustelu- ja tehoversioilla: Pure 109 kW (akku 52 kWh); Pure Performance 125 kW (akku 52 kWh), Pro Performance 150 kW (akku 77 kWh) ja Pro Performance Business 150 kW (akku 77 kWh) sekä Pro Performance Business Max 150 kW (akku 77 kWh).

Uusien vapaasti varusteltavien mallien vakiovarusteet ovat kattavat ja lisävarusteet on paketoitu selkeiksi paketeiksi. Volkswagen ID.4:n Pure-varusteluversion hinnat alkavat 38 599 eurosta.

Myynnissä on myös vielä erä suosittuja valmiiksi varusteltuja malliversioita. Tämän lisäksi myyntiin saatiin ID.4-juhlamalli Vuoden Auto Maailmassa 2021 -voiton kunniaksi.

Volkswagen ID.4 -juhlamallin vakiovarusteet ovat erittäin kattavat ja sen alkaen hinta on 54 875 euroa. ID.4-juhlamallin autot on tilattu jo valmiiksi ja niitä saa erittäin nopeaan toimitukseen.

Alkuvuonna 2021 Volkswagenin täyssähköisiä malleja on rekisteröity jo yli 780 kappaletta ja myös toukokuun rekisteröintiluvut kertovat malliston menestyksestä Suomessa. Toukokuun puolella Volkswagenin täyssähköisiä malleja on rekisteröity jo yli 260 kappaletta. Myös uuden nelivetoisen Volkswagen ID.4 GTX:n myynti on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin.

ID.4-malliperheen uudet varustelu- ja tehoversiot

Volkswagen ID.4:n varusteluversio Pure on varustettu 52 kWh:n akulla. Sähkömoottori tuottaa tehoa 109 kW (148 hv) ja maksimivääntö on 220 Nm. Toimintamatka on 343 kilometriä (WLTP*).

Volkswagen ID.4:n varusteluversio Pure Performance on myös varustettu 52 kWh:n akulla mutta tehoa sähkömoottori tarjoaa 125 kW (170 hv) ja maksimivääntö on 310 Nm. Toimintamatka on sama kuin Pure-versiossa, 343 kilometriä (WLTP*).

Volkswagen ID.4:n Pro Performance-, Business- ja Business Max -varusteluversiot ovat puolestaan varustettu suuremmalla 77 kWh:n akulla ja tehoa on 150 kW (204 hv). Näiden kolmen varusteluversion toimintamatka on 516 kilometriä (WLTP*).

Uusien vapaasti varusteltavien mallien vakiovarustelu on kattava ja lisävarusteet on paketoitu selkeiksi, helposti tilattaviksi paketiksi.

Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. lämpöpumppu, lämmitettävä nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, mukautuva vakionopeudensäädin ja ympäristönvalvontajärjestelmä hätäjarrutustoiminnolla, led-ajovalot, digitaalinen mittaristo, navigointilaite Discover Pro 10 tuuman kosketusnäytöllä, langaton App Connect -älypuhelinliitäntä, ja pysäköintitutkat edessä ja takana. Lisäksi mukaan tulee julkisiin latauslaitteisiin sopiva Mode 3 -kaapeli (Type 2).

Katso tästä muita juttuja ID.4-mallista.

Volkswagen ID.4 Business varusteluversiossa vakiovarusteisiin kuuluvat edellisten lisäksi mm. peruutuskamera, ympäristön tarkkailujärjestelmä, avaimeton lukitus/avaus, sähkötoiminen takaluukku sekä Volkswagenin uusimman sukupolven kuljettajaa avustavat järjestelmät mm. osittain automatisoitua ajamista tukeva Travel Assist, hätätilanneavustin ja kaistanvaihtoavustin.

ID.4 Business Max -varusteluversio täydentää Business -varustusta vielä mm. IQ.Light-led-matriisiajovaloilla sekä sähkösäätöisillä ErgoActive-istuimilla edessä sisältäen muistitoiminnot.

Volkswagen ID.4: lisävarustepaketteihin kuuluvat mm. Design-valopaketti, Infotainment Plus -navigointipaketti sekä Sport-paketti.Volkswagen ID.4 -malliston hinnastot ja lisävarustehinnastot:

https://bit.ly/VolkswagenID4GTXHinnastojaLisävarustehinnasto

*WLTP. Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here