Vertaisvuokrauspalvelua tarjoavalta yritykseltä nyt myös yksityisleasingautoja

Autoleasingyhtiö LeasePlan ja Pohjoismaiden johtava autojen vertaisvuokrauspalvelu GoMore tuovat Suomen markkinoille uuden yksityisleasingautojen jälleenvuokrauspalvelun.

Jatkossa autojen vertaisvuokrauksen lisäksi kuluttaja voi solmia GoMoren kautta yksityisleasingsopimuksen, joka toteutetaan yhdessä LeasePlanin kanssa.

Liisattua autoa voi myös vuokrata eteenpäin gomore.fi-sivustolla. Perinteisesti liisattua autoa ei voi sopimuksellisista syistä vuokrata eteenpäin.

Palvelun myötä LeasePlan astuu Suomessa ensimmäistä kertaa kasvaville yksityisleasingmarkkinoille.

– GoMorella on Euroopassa jo 2,5 miljoonaa käyttäjää, ja Suomessa jäsenmäärämme kasvaa kovaa vauhtia. Rekisteröitymisessä käytetään vahvaa tunnistautumista ja vakuutuksiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Leasingautossa on omassa käytössä voimassa pakollinen liikennevakuutus ja mahdolliset itse valitut lisävakuutukset. Jälleenvuokrauksen aikana on voimassa erillinen kasko. Autoihin voidaan myös asentaa ilman lisäkuluja ovien aukaisuun suunniteltu avaimeton teknologia, joka helpottaa jälleenvuokrauksen arkea, kertoo GoMoren markkinointipäällikkö Boris Perkiö.

Mukana mahdollistamassa jakamistaloutta

Uuden palvelumallin taustalla vaikuttaa jakamistalouden ydinajatus olemassa olevien resurssien tehokkaammasta hyödyntämisestä, sillä keskimäärin Suomessa käytetään autoa alle tunti päivässä.

Jakamistalous hyödyttää ympäristöä, oman autonsa vuokraajaa sekä sitä, joka tarvitsee auton satunnaisesti käyttöönsä.

GoMore tarjoaa jo yhteistyössä LeasePlanin kanssa leasingpalvelua Tanskassa, Ruotsissa sekä Espanjassa.

Tutustu palveluun täällä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here