Kia Stonic GT-Line on nyt hinnoiteltu

Kian crossover-malli Stonic saapuu kesäkuussa Suomeen urheilullisena GT-Line-versiona. Stonic GT-Linen hinnat alkavat 26 915 eurosta.

Vuonna 2017 esitelty Stonic on noussut Suomessa myydyimpien Kia-mallien joukkoon. Auton vahvuuksia ovat olleet palkittu muotoilu, modernit voimalinjat sekä monipuolinen mukavuus- ja turvallisuusvarustelu.

Uudistunut Stonic on saatavana bensiinikäyttöisenä 48 V kevythybridiversiona, joka on myös aina GT-Line-varustetason voimalinjana.

Stonic-mallisto muodostuu sen sisarmallin Rion tavoin neljästä eri varustetasosta: LX, EX, TX ja GT-Line. Näistä GT-Line lisää auton urheilullista vetovoimaa niin ulkoa kuin sisälläkin.

Stonic GT-Linessa urheilulliset elementit näkyvät ulkona auton etu- ja takapuskureissa sekä 17 tuuman alumiinivanteissa.

Auton sisätiloissa on urheilullinen puolinahkaverhoilu sekä GT-Line-logo ohjauspyörässä.

Katso myös tämä: Uudistunut Kia Stonic on hinnoiteltu ja tarjolla myös kevythybridinä

Muita GT-Line-tason vakiovarusteita ovat muun muassa: katvealueen valvontajärjestelmä, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä, aktiivinen kaistavahti, mukautuva, vakionopeudensäädin, avaimeton käynnistys ja lukitus sekä UVO Connect -etähallinta.

Stonic GT-Line on aina automaattivaihteinen ja sen voimanlähteenä on 120 hv 1,0 T-GDI -bensiiniturbomoottori.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!