Vaarallisen ajon syyksi paljastui terveysongelma!

Poliisi sai tiedon Porintiellä Loukun suunnasta kohti Karkkilaa ajavasta kuljettajasta, joka oli ollut törmätä kaiteeseen. Kuljettajan nopeus oli vaihdellut ja auto seilannut kaistalla.

Partio tavoitti auton ja näytti sille pysäytysmerkkiä. Kuljettaja ei pysähtynyt, ja partio seurasi autoa noin kymmenen kilometrin matkan. Kuljettaja ajoi noin 60-70 kilometrin tuntinopeudella ja ajotyyli oli epävarmaa.

Karkkilassa ennen Helsingintien liittymää auto seilasi vastaantulijoiden kaistalle ja edelleen vasemmalle ojaan kaataen liikennemerkin. Auto päätyi takaisin vastaantulijoiden kaistalle ja pysähtyi lopulta siihen.

Kuljettajaksi paljastui noin 90-vuotias mies, joka ei poliisin häntä puhutellessa tiennyt, missä on. Asiasta kirjattiin törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Poliisi muistuttaa, että on tärkeää toimia, jos huomaa, että autoa ajavan läheisen ajoterveys ei riitä turvalliseen ajamiseen. Ota asia puheeksi läheisen kanssa. Jos puhuminen ei auta, ota yhteyttä läheisesi hoidosta vastaavaan tahoon tai poliisilaitokselle.

Näin pidät huolta sekä läheisesi että muiden tiellä liikkujien hyvinvoinnista.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

  1. Huono terveys on yleensä vienyt hautaan paljon nuorempana mitä tässä esimerkkitapauksessa. Jopa alle viisikymppiset on saaneet jonkun sydänkohtauksen ja kuolleet. Jotkut jopa auton rattiin. He on yleensä huomannet että jotain ikävää elimistössä tapahtuu ja alkaneet hiljentelemään voidakseen jossain levähdyspaikalla soittaa apua. Mutta kuolema on ehtinyt ensin ja vainaja on hiljaisella vauhdilla ajanut ojaan. Huom! aiheuttamatta muille vaaraa. Ja nämä on faktoja joihin voi jokainen tutustua Moottori lehtien sivuilta. Paljon suuremman vaaran muodostaa juuri kortin saanut nuorimies joka Kalle Rovanperän teholla painaa kaasupoljinta. Mutta kun hänellä on vain omat kädet ei voi muuta kuin suunnitella muistokirjoituksen. Entäs känniläiset ja narkkarit. Myös heillä näkyy olevan raskas kaasujalka. Eikä edes sen pojan hoksottimia. Aineista tietenkin johtuen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän