Uusi VW Golf Variant nyt ennakkomyynnissä — lähtöhinta runsaat 28 000 €

Kuva: Volkswagen.

Volkswagen Golf Variantin ennakkomyynti alkaa vain muutama viikko sen ensiesittelyn jälkeen. Golf Variant tarjoaa nyt aikaisempaa enemmän tilaa.

Variantin voimalinjoissa on ensimmäistä kertaa tarjolla myös uudenlaista teknologiaa kuten kolme eTSI-kevythybridiä ja kaksivaiheinen AdBlue-tuplaruiskutus TDI-dieselmalleissa.

Suomessa uuden Volkswagen Variantin ennakkomyynti alkaa kahdella moottorivaihtoehdolla ja loka-marraskuussa Golf Variant -mallisto on jo laajentunut lähes täyteen mittaansa.

Kuva: Volkswagen.

Uusi 1,0 eTSI 81 kW (110 hv) kevythybridi. Kevythybridien perustana toimivat 48 V:n hihnalla toimiva starttigeneraattori, 48 voltin litiumioniakku ja viimeisimmän sukupolven TSI-bensiinimoottori.

Uuden eTSI-kevythybridin etuna on pienempi polttoaineen kulutus, sillä uusi Golf Variant sammuttaa turboahdetun suoraruiskutusmoottorin aina kun on mahdollisuus rullata, jolloin myös paikalliset päästöt vähenevät.

Tästä syystä kaikki eTSI-kevythybridit on aina varustettu DSG-automaattivaihteistolla. Ilman DSG-automaattivaihteistoa huomaamaton siirtyminen järjestelmien välillä ei olisi mahdollista. Voimalinjavalikoima laajentuu myöhemmin ja saataville tulee vielä kaksi uutta kevythybridiversiota.

Kuva: Volkswagen.

Toinen ennakkomyyntiin tuleva moottorivaihtoehto on 2,0 TDI 110 kW (150 hv) -TDI-dieselmoottori. TDI-dieselmoottori on varustettu uudella kaksivaiheisella AdBlue-tuplaruiskutuksella ja kahdella SCR-katalysaattorilla, mikä vähentää merkittävästi typpioksidipäästöjä.

Uudet Golf Variantit saapuvat Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille loppuvuodesta 2020.

Lanseerausvaiheen hinnat alkaen 28 314 euroa

Uuden Volkswagen Golf Variantin hinnasto ja lisävarustehinnasto:
http://bit.ly/VolkswagenGolfVariantHinnastojaLisävarustehinnasto

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here