Uusi Nissan Qashqai esittäytyi Etelä-Portugalissa — Suomen hinnat jo julkaistu

Uusi Nissan Qashqai on tehnyt ensiesiintymisensä Algarven teillä Etelä-Portugalissa. Tapahtuma houkutteli paikalle autotoimittajia ja alan asiantuntijoita tutustumaan tähän luokkansa edelläkävijään. Samaan aikaan julkaistiin uudelle Qashqaille myös Suomen hinnat. Tässä tiivis kertaus uudistetun Qashqain muutoksista.

Uudistuksia muotoilussa

Tapahtumassa päästiin ihailemaan Qashqain muotoiluun tehtyjä suuria uudistuksia. Yksi huomattavimmista muutoksista on Qashqain täysin uudistunut etuosan muotoilu näyttävine etusäleikköineen.

Kuva: Nissan.

Säleikön kolmiulotteiset elementit ovat maalattu kiiltävän mustiksi ja näyttävät leijuvan konepellin ja rekisterikilven välissä. Ylimmässä varustetasossa elementit ovat sivulla satiinikromattuja. Uutta ilmettä tehostavat entisestään myös uudet etuvalot ja ”super red” -led-takavalot dynaamisilla vilkuilla.

Lue myös: Nissan Qashqai uudistui sekä ulkoa että sisältä

N-Design –varustetaso

Uusi säväyttävä N-Design-varustetaso on tarkoitettu Qashqai-asiakkaille, jotka kaipaavat näyttävää ulkonäköä. Mallissa on korinväriset helmat ja pyöränkaaret sekä ainutlaatuiset 20 tuuman kevytmetallivanteet.

Luksusta matkustamoon

Uuden Qashqain ylemmissä varustetasoissa on käytetty Alcantara-materiaalia kojelaudassa, ovien sisäpinnoissa, keskikonsolissa ja jopa jalkojen sivupehmusteissa. Istuimet ovat varustetasosta riippuen saatavilla osittain tikatulla keinonahka- tai Premium-nahkaverhoilulla. Lisäksi istuimissa on erilaisia koristeellisia yksityiskohtia, jotka korostavat japanilaista käsityötaitoa. Mukavuutta tuo myös uusi RGB-tunnelmavalaistus, jossa on 64 eri värivaihtoehtoa.

Tuliterää teknologiaa

Qashqai tarjoaa nyt Googlen kartta- ja viihdepalvelut integroituna osaksi NissanConnect-järjestelmää. Kuljettajat voivat käyttää äänikomentoja esimerkiksi navigointiin, puheluiden soittamiseen, musiikin kuunteluun ja jopa auton ilmastointijärjestelmän hallintaan. Tämän lisäksi NissanConnect-järjestelmä valvoo autoa muistuttaen esimerkiksi ovien lukitsemisesta ja ikkunoiden sulkemisesta sekä hälyttäen mahdollisista varkausyrityksistä.

Kuva: Nissan.

Ajokokemusta ja turvallisuutta parantaa edistyksellinen 3D-kamerajärjestelmä. Auto on mahdollista nähdä ylänäkymän lisäksi kahdeksasta ulkoisesta kuvakulmasta, jotka auttavat tunnistamaan mahdolliset esteet auton ympärillä. Lisäksi uuden ”näkymättömän konepellin näkymäksi” kutsutun ominaisuuden ansiosta kuljettaja voi nähdä etupyörien asennon ikään kuin katsoisi niitä suoraan takaa parkkeeratessa ahtaisiin tiloihin.

e-Power-voimalinja

Qashqai e-Power tarjoaa sähköauton ajotuntuman ilman lataamisen tarvetta. Auton renkaat saavat vetonsa suoraan sähkömoottorilta, mikä tarkoittaa välitöntä vääntöä ja lineaarista kiihtyvyyttä. Bensiinimoottori toimii vain sähkön tuottajana, mikä mahdollistaa hiljaisen ja taloudellisen ajokokemuksen.

Suomen hinnat julkaistu

Uuden Qashqain hinnat alkavat 32 650 eurosta. Autot ovat nyt tuotannossa Nissanin Sunderlandin tehtaalla Isossa-Britanniassa ja ensimmäiset Qashqait ovat jo matkalla Suomeen.

Katso tästä lisätietoa.

Lue myös

 

Nyt on tiedossa, mikä on Suomen tavallisin auto!

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän