Uudistetut Hyundai i20 -mallit tulevat Suomeen kesän aikana

7.6.2018 19.55

Hyundai i20-mallisto uudistuu kesällä. Viisiovinen i20 ja i20 Active Cross saavat uuden modernin ilmeen ja viimeisimmät Hyundai SmartSense -turvallisuusjärjestelmät.

Hyundai i20 -mallisto saa nyt myös seitsemänvaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston.

Uudistuneen viisiovisen i20:n etuosa saa muusta Hyundai-perheestä tutun Cascading Grille -etusäleikön sekä uudistetut etupuskurit, jotka antavat mallille uutta luonnetta.

Hyundai i20 ja i20 Active Cross saavat myös päivitetyn takapuskurin ja takavalot, mikä antaa mallistolle voimakkaamman ilmeen. Takaluukku on uusittu rekisterikilven integroimiseksi.

Valittavissa on kymmenen erottuvaa ulkoväriä ja laaja uusittu sisävärivalikoima.

Tavaratila koko on 326 litraa.

Omaan makuun sopivimman äänentoistojärjestelmän voi valita eri vaihtoehdoista, joissa on vaihtoehtoisesti 3,8 tai uusi 5 tuuman yksivärinäyttö tai 7 tuuman älypuhelinta saumattomasti peilaava ja Apple CarPlay ja Android Auto -palveluita tukeva tietoviihdejärjestelmä kosketusvärinäytöllä.

Neljä moottorivaihtoehtoa

Hyundai i20:een ja i20 Active Crossiin on tarjolla 1,0 T-GDI -bensiinimoottori, joka on saatavana kahtena tehoversiona, 74 kW (100 hv) on yhdistetty viisivaihteiseen käsivaihteistoon, 88 kW (120 hv) puolestaan kuusivaihteisella käsivaihteistolla.

Molemmat versiot ovat saatavilla nyt ensimmäistä kertaa i20-mallistossa myös seitsemänvaihteisella kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla.

1,0 T-GDI on varustettu sisäänrakennetulla hiukkassuodattimella. 

Viisioviseen i20-malliin on saatavilla vaihtoehtoisesti 1,2 l -bensiinimoottori viisivaihteisella käsivaihteistolla ja kahdella tehoversiovaihtoehdolla: 55 kW (75 hv) tai 62 kW (84 hv).

Auton pysähtyessä moottorin automaattisesti sammuttava järjestelmä on nyt i20-mallistossa vakiovarusteena. Kaikki i20-moottorit täyttävät Euro 6d -päästönormin.

Hyundai i20 -malliin saa nyt myös uusimmat Hyundai SmartSense -turvallisuus- ja kuljettajaa avustavat järjestelmät. Näihin kuuluvat kaistavahti ja kaista-avustin, törmäysvaroitin jalankulkijatunnistuksella, kuljettajan vireystilan valvonta ja kaukovaloautomatiikka.

Uusitun Hyundai i20 -malliston Suomen hintoja ei ole vielä vahvistettu. Ensimmäisiä autoja odotetaan Suomeen kesällä 2018.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän