Uusi Honda CR-V Hybrid on nyt Suomessa — halvin versio maksaa runsaat 40 000 €

Kuva: Honda

Hondan CR-V-malliston hybridiversio on nyt Suomessa.

Katso tästä lisätietoa: Tällainen uusi Honda CR-V Hybrid tulee keväällä Suomeen

Kaikissa CR-V-malleissa, Comfort-varustetasosta alkaen, on kattavan turvavarustelun lisäksi paljon mukavuutta lisääviä yksityiskohtia kuten aktiivinen melunvaimennusjärjestelmä, automaatti-ilmastointi, sähkökäyttöiset ikkunannostimet ja led-ajovalot pesimillä.

Vain etuvetoisena saatavan Comfort Hybridin hinta on 40 350 euroa.

Elegance-varustetasossa ikkunat voidaan avata tai sulkea avaimenperästä, jolla voi myös taittaa peilit koria vasten. Varusteisiin tulee Honda Connect navigaattorilla, jossa on 7-tuumainen kosketusnäyttö. Pysäköinnissä auttavat pysäköintitutkat edessä ja takana sekä peruutuskamera. Myös sadetunnistin ja parempi äänentoistojärjestelmä kuuluvat

Elegance-varusteluun. Hinta on etuvetoisena 42 160 ja nelivetoisena 49 400 euroa.

Kuva: Honda.

Lifestyle-varustetaso lisää CR-V:hen kattokaiteet, tummennetut takaikkunat ja älyavaimen. Nahkaverhoilu tuo matkustamoon ylellisyyttä ja tunnelmavalot varmistavat miellyttävän valaistuksen. Turvallisuutta parantavat entisestään kuolleen kulman avustin, poikittaisliikennehälytin ja aktiiviset kulmavalot.

Etuvetoisena Lifestyle Hybridin saa 46 683 eurolla ja nelivetoisena 51 599 eurolla.

Mallisarjan huipulla on vain nelivetoisena saatava Executive, jossa on edellisten lisäksi vielä avattava lasikatto, tuulilasinäyttö, sähkötoiminen takaluukku ja sähkösäätöinen kuljettajan istuin avainkohtaisella muistitoiminnolla.

Huippumallin hinta on 56 003 euroa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here