Uudesta Nissan Leafista tehty Euroopassa jo yli 10 000 tilausta

21.12.2017 12.50

Nissan Leafin toisen sukupolven mallista on tehty jo 10 000 tilausta Euroopassa, vaikka myynnin viralliseen aloitukseen on vielä puolitoista kuukautta aikaa.

Kun ensimmäisen sukupolven Leaf esiteltiin Euroopassa vuonna 2010, olivat useimmat kilpailijat skeptisiä Nissanin uutta innovaatiota kohtaan.

Kun maailman ensimmäinen massamarkkinoille suunnattu ensimmäisen sukupolven Leaf esiteltiin vuonna 2010, laskettiin ennakkotilaukset vain sadoissa.

Eurooppalaisten asiakkaiden kiinnostus Leafia kohtaan on kasvanut tasaisen varmasti sen jälkeen, kun uusi malli esiteltiin syyskuussa Japanissa. 

Tällainen on ensi vuonna myyntiin tuleva aivan uusi Nissan Leaf -sähköauto

Uuden Leafin alustavat ominaisuudet ja ennakkomyyntihinta julkistettiin lokakuun alussa Oslon Nissan Futures 3.0 ‑tapahtumassa, ja tilauskirjat avattiin eurooppalaisissa jälleenmyyntiliikkeissä saman tien.

Ensimmäiset uudet autot ovat jo rullaamassa tuotantolinjalta Nissanin Sunderlandin tehtaalla Englannissa, joten asiakastoimitusten käynnistyminen helmikuussa on hyvin aikataulussa.

Uuden Nissan Leafin toimintamatka yhdellä latauksella on aikaisempaa pidempi, 378 km. 

Kun lisäksi huomioidaan, että eurooppalainen CHAdeMO-pikalatausverkosto on laajentunut merkittävästi viime vuosina, uusi Leaf soveltuu hyvin myös matka-ajoon.

Uuden Nissan Leafin hinnat alkavat Suomessa 35 900 eurosta.

Katso myös

Ensi vuonna tuleva uusi Nissan Leaf on hinnoiteltu

Nissan Leafin uusi malli palkittiin Yhdysvalloissa

Hinnasto.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here