Toyota tuo sporttisen version C-HR-mallistoon

Toyotan tuo markkinoille C-HR-mallistaan suorituskykyisen GR-malli.

Toyota C-HR GR Sport -mallin erityisen tunnistettava keulan ilme muodostuu merkin logon ja ajovaloumpioiden mustasta taustasta, puskurin keskiosan sekä sumuvalojen kehysten kiiltomustasta koristelusta ja tumman sävyisestä kromivärjätystä etusäleiköstä.

Sivusuunnasta GR Sport -mallin tunnistaa erityisesti tätä mallia suunnitelluista 19 tuuman kevytmetallivanteista ja kiiltomustista koristeosista.

Kuva: Toyota.

Takaa nähdään myös musta logon tausta, kiiltomustia yksityiskohtia, GR Sport -takapuskurin koriste sekä GR Sport -mallimerkintä.

GR Sport-malli on saatavilla yhdeksällä eksklusiivisella bi-tone -värikombinaatiolla, mukaan lukien uusi Dynamic Grey -ulkoväri mustalla katolla.

Kuva: Toyota.

Uusi värimaailma

Sisätiloissa on uusi Cool Silver -värimaailmalla valinnaisilla istuinverhoiluilla, joissa verhoilun tyypistä riippumatta on GR-henkinen punaharmaa tikkaus.

Muita mallille ominaisia elementtejä ovat perforoidulla nahalla päällystetty ohjauspyötä, sekä ohjauspyörässä että vaihteenvalitsimessa näkyvä punainen tikkaus, mallikohtaiset kynnyslistat sekä GR Sport -logon näkyminen niin irrallaan kuin osana esim. käynnistyspainikkeen ja mittariston aloitusanimaation designia.

Kuva: Toyota.

Toyota Safety Sense -varusteet

Autossa on erityisesti tätä mallia varten suunnitellut vanteet ja jousitusjärjestelmä on hienosäädetty GR Sport versiolle.

Mallivuoden 2021 C-HR -mallisto on varustettu Toyota Safety Sense -järjestelmän uusimmalla versiolla. Tämä aktiivisten turvavarusteiden paketti kokoaa yhteen useita turvallisuusteknologioita, jotka pyrkivät joko estämään onnettomuuksien syntyä tai aktiivisesti pienentämään mahdollisen onnettumuuden seurauksia.

Katso tästä muita Toyota-juttuja.

PCS-hätäjarrutusjärjestelmään on tehty useita lisäyksiä ja päivityksiä. Tärkein uusi toiminto on järjestelmä, jonka tehtävänä on auttaa väistöliikkeen tekemisessä.

Kuva: Toyota.

Tämän lisäksi auto varoittaa kuljettajaa tai tekee tarvittaessa automaattisen hätäjarrutuksen mikäli risteyksestä käännyttäessä on riskinä joko törmätä vastaantulevaan autoon tai vastakkaisesta suunnasta käännöksen aikana tietä ylittävään jalankulkijaan.

Lisäksi mallivuoden 2021 Toyota C-HR:n TSS-varusteluun kuuluva kaista-avustin auttaa kuljettajaa pysymään kaistamerkintöjen välissä.

Uusi Toyota C-HR GR Sport saapuu Suomeen alkuvuodesta 2021.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here