Teslan toiminta laajenee Ouluun ja Turkuun

Tesla jatkaa investointia Suomeen. Yhtiö suunnittelee avaavansa kevään 2023 aikana Ouluun täydellisen Tesla Centerin sisältäen myynnin, huollon ja toimituksen.

Oulun lisäksi Tesla avaa vain kahden viikon kuluttua Turkuun uuden väliaikaisen huoltopisteen. Tämä avautuu Turun uuden Tesla Centerin odotusajaksi, joka on valmis palvelemaan asiakkaitamme ensi vuoden loppuun mennessä.

Teslan uudet toimipisteet täydentävät nykyistä Mobile Service -palvelua, joka kattaa lähes jokaisen alueen Suomessa ja palvelee asiakkaiden kotona tai toimistolla.

Uudet Tesla Centerit Oulussa ja Turussa lisäävät huoltokapasiteettia noin 50 %, toimittavat autoja ja tarjoavat koeajoja uudelle SUV Model Y ja Model 3:lle.

Teslan uusi väliaikainen huoltopiste avautuu heinäkuun 18. päivänä. Se sijaitsee Turussa. Uudessa huoltopisteessä on kolme nosturia ja se on siten kätevä lisä nostoja vaativiin huoltotöihin. Tällä hetkellä kaksi Mobile Service -asentajaa ovat tukemassa omistajiamme Turun alueella.

Lisää Mobile Service -autoja

Tämän hetken 10 Mobile Service -auton kalusto palvelee asiakkaita suurimmassa osassa Suomea. Teslan Mobile Service -asentajat voivat suorittaa jopa 80 prosenttia kaikista huoltotehtävistä huoltokeskuksen ulkopuolella, asiakkaiden kotona, työpaikalla tai missä tahansa muussa sopivassa paikassa.

Mobile Service -palvelu edustaa noin 40 prosenttia kaikista tehdyistä huoltotoimenpiteistä.

Mobile Service jatkaa tänä vuonna kasvuaan vastaamaan kysyntää ja tavoitteena on kattaa pian koko Suomi. Tällä hetkellä Mobile Service -asentajat palvelevat sekä Turussa että Oulussa sekä useissa muissa kaupungeissa ympäri Suomen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN  PÄIVITTÄINEN UUTISKIRJE // 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän