Tätä luksusta riittää vain harvoille ja varakkaille: 565 hv ja 578 916 €

8.3.2018 22.45

Lähes 50 vuotta sitten Land Rover loi luksusmaastureiden luokan lanseeraamalla ensimmäisen Range Roverin. 

Nyt Land Rover luo taas uuden tyylilajin, kun se esittelee maailman ensimmäisen luksusluokan täysikokoisen coupémaasturin: kaksiovisen Range Rover SV Coupén, jota on saatavilla vain rajattu määrä.

Land Roverin SVO erikoisosaston (Special Vehichle Operations) luomaa Range Rover SV Coupé -mallia valmistetaan vain 999 kappaletta ja jokainen auto valmistetaan käsityönä Land Roverin SVO:n tehtailla.

Tarkkaan valitut korin värivaihtoehdot korostavat sivuilmanottoaukkojen ja etusäleikön muotoilua. Sivuilmanottoaukoista takaosaan ulottuva Contour Graphic viimeistely on saatavissa neljänä kaksisävyisenä vaihtoehtona.

SV Coupé on ensimmäinen Range Rover johon on saatavilla 23 tuumaiset renkaat.

Semi-aniliini nahkaistuimien timanttikuvioitu tikkaus on tehty ainoastaan SV Coupé mallia varten.

SV Coupé on ensimmäinen Range Rover, joka rakennetaan käsityönä Land Roverin SVO erikoisosaston teknisessä keskuksessa Iso-Britanniassa.

Yksilöinti asiakkaan toiveiden mukaan

SVO erikoisosaston erityinen yksilöintitiimi tarjoaa SV Coupén asiakkaille mahdollisuuden etsiä erilaisia ratkaisuja yksilöidä oma autonsa.

Autoon on tarjolla yli 100 eri ulkoväriä sekä tiimi tarjoaa myös ainutlaatuista ’match to sample’-palvelua, jossa väri etsitään vastaamaan mahdollisimman lähelle asiakkaan tuomaa näytettä.

Laaja valikoima viimeistelyjä, kuten esimerkiksi eri sävyyn tehdyt etu- ja takaistuimet mittatilaustyönä tehdyillä kuvioinnilla, kontrastitikkaukset, päätukien kirjonnat sekä ovenkahvojen ja astinlautojen kaiverrukset tai puolijalometalliset mallimerkinnät.

SV Coupé on historian nopein Range Rover. Sen huippunopeus on 266 km/h. Siinä on myös tehokkain koskaan Range Roveriin asennettu moottori.

Voimakas 565 hevosvoimainen 5,0-litrainen kompressoriahdettu V8-bensiinimoottori kiihdyttää SV Coupén 0-100 km/h vain 5,3 sekunnissa.

Auton alusta on suunniteltu ja säädetty kuljettajakeskeisemmäksi kuin vakiomallin Range Roverissa.

Ajokorkeutta on madallettu 8 mm. Lisäksi SV Coupéssa on 900 mm kahluusyvyys sekä vetokyky 3500 kiloon saakka.

Pixel-laser led-ajovaloissa on 144 lediä ja neljä laserdiodia, jotka yhdessä muodostavat viisi kertaa enemmän luminanssia kuin tavanomaiset led-valot. Ajovalojen kantama on yli 500 metriä, kun ajonopeus on yli 80 km/h ja muita valoja ei ole liikenteessä.

Range Rover SV Coupé saapuu markkinoille marraskuussa 2018. 

Autoverollinen ennakkohinta Suomessa alkaa 578 916 eurosta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän