Tässä Suomen ensimmäinen Volkswagen ID.3 -ostaja saa autonsa

Tänään Volkswagen on aloittanut näiden uusien täyssähköisten ID.3-mallien luovutukset asiakkailleen kaikkialla Euroopassa samaan aikaan.

Suomen ensimmäisten ID.3 1ST -mallien luovutukset alkoivat myös tänään. Ensimmäisen luovutetun auton kunnia meni Vantaalle ja heti perään toinen omistaja sai autonsa Helsingin Volkswagen Centeristä.

Suomen ensimmäinen Volkswagen ID.3 luovutettiin varhain aamulla Eero Perelle. Malliversioltaan Suomen ensimmäinen luovutettu auto on Volkswagen ID.3 1ST Max, joka on varustettu 58 kWh:n akulla ja tuottaa tehoa 150 kW.

Volkswagen ID.3 1ST Editionin 30 000 kappaleen erikoiserän valmistus alkoi Zwickaun tehtaalla alkuvuodesta 2020. Suomeen Volkswagen ID.3 -erikoiserän autot saapuvat useassa erässä. Ensimmäinen erä täyssähköisiä Volkswageneita saapui Suomeen 2.9.2020.

Ensimmäisiin toimitettaviin autoihin sisältyy kolmea eri malliversiota: ID.3 1ST, 1ST Plus ja 1ST Max. Luovutettavien autojen ulkovärit ovat turkoosi, kaksi eri harmaan sävyä ja valkoinen. Uusien täyssähköisten ID.3 -mallien omistajat sijoittuvat maantieteellisesti ympäri Suomen. Ensimmäisen erän omistajista noin 30 % asuu pääkaupunkiseudulla ja loput 70 % muualla Suomessa.

Suomessa Volkswagenin täyssähköauto ID.3:n myynti alkoi kesäkuussa 1ST-lanseerausmalleilla. Nyt kaikki Suomen ennakkovaraajat ovat käyttäneet osto-oikeutensa ja kiintiön vapaat autot ovat kenen tahansa tilattavissa.

Yksilöllisiä Volkswagen ID.3 1ST –erikoismalleja on vielä muutama jäljellä tämä syksyn toimitukseen. Ne kaikki on varustettu 58 kW:n akulla, jolla toimintamatka on 420 km (WLTP).

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän