Tältä näyttää Volkswagenin uusin avoauto — T-Roc Cabriolet

Volkswagen avaa täysin uuden oven tuomalla markkinoille Volkswagen T-Roc Cabriolet -mallin — avoauton, joka on yhdistetty crossoveriin.

Volkswagen T-Roc Cabriolet -mallin täysautomaattinen kangaskatto aukeaa vain yhdeksässä sekunnissa. Auton ollessa liikkeessä, katto voidaan avata ja sulkea jopa 30 km/h nopeudessa.

Kuva: Volkswagen.

T-Roc Cabriolet on 4 268 mm pitkä, 1 811 mm leveä ja 1 522 mm korkea. T-Roc Cabriolet’in akseliväli on 40 mm pidempi (2 630 mm) ja auton pituus puolestaan 34 mm enemmän kuin tavallisessa T-Rocissa.

Auton tavaratila on  284 litraa ja istuimia on edessä kaksi ja takana kaksi. Kuljettaja ja etumatkustaja istuvat 599 mm tienpinnan yläpuolella ja takamatkustajat puolestaan 616 mm.

Volkswagen T-Roc Cabriolet on varustettu takaistuinten taakse sijoitetulla ympäripyörähdyssuojalla, jota voidaan myös pidentää ja kääntää.

Järjestelmä aktivoituu takaistuinten päänsuojien kohdalla ylöspäin vain millisekunneissa, kun tietty etukäteen määritelty sivuttaiskiihtyvyys tai kallistumispiste ylittyy.

Kuva: Volkswagen.

Tämän lisäksi autossa on vahvistettu tuulilasin reunus ja muita rakenteellisia muutoksia, joilla varmistetaan auton maksimaalinen turvallisuus.

Suomessa auton sydämenä sykkii Volkswagenin 110 kW:n 1,5-litrainen TSI EVO –bensiinimoottori ja se on saatavilla vain Style-varustelutasolla ja DSG-automaattivaihteistolla varustettuna.

Kuljettajaa avustavista järjestelmistä vakiona ovat mm. ympäristönvalvontajärjestelmä hätäjarrutustoiminnolla ja jalankulkijatunnistuksella sekä kaistanpitoavustin.

Kuva: Volkswagen.

Vakiovarusteena ovat mm. mukautuva vakionopeudensäädin, Radio Composition 6,5 tuuman näytöllä, nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, älypuhelinliitäntä, avaimeton lukitus ja käynnistys, täysautomaattinen ilmastointi, led-ajovalot ja -takavalot, tuulisuoja ja pysäköintitutkat edessä ja takana sekä 17-tuuman vanteet.

Lisävarusteina saatavilla on esimerkiksi vetokoukku, polttoainekäyttöinen lisälämmitin, mukautuva alustansäätö, digitaalinen mittaristo ja äänentoistojärjestelmä Beats.

Kuva: Volkswagen.

Katon kiinnitysmekanismiin on kiinnitetty erityistä huomiota kuten myös erityisesti tätä mallia varten kehitettyihin ikkuna- ja ovieristeisiin.

Kangaskatto voidaan avata joko keskikonsolissa sijaitsevasta painikkeesta tai avaimen painikkeesta.

Lue myös tämä: Volkswagenin katumaasturiperheen ensimmäinen avomalli tulee 2020

Ensimmäiset Volkswagen T-Roc Cabriolet’it saapuvat Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille loppukeväästä.

Hinnat alkaen 39 983 euroa (Style 1,5 TSI EVO 110 kW DSG-automaatti).

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE // 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän