Tältä näyttää Suomen ensimmäinen Cupra Garage -myymälä

Suomen ensimmäisen Cupra Garage -myymälän avajaisia vietetään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 2.-3.9.2023 Vantaalla osoitteessa Tikkurilantie 123, 01530 Vantaa. Vastaavia Cupra Garage -konseptin mukaisia myymälöitä on muun muassa Milanossa, Amsterdamissa ja Hampurissa. Suomeen on suunnitteilla 5-7 Cupra carageja ja Baltiaan 4-5.

Kuva: Antti Järveläinen.

Cupra Garage on perinteisestä automyymälästä poikkeava uudenlainen automyymäläkonsepti, joka on suunniteltu heijastamaan Cupra-brändin ydintä ja DNA:ta: ainutlaatuisuutta, hienostuneisuutta ja suorituskykyä. Uuden konseptin perustana on Cupra-brändin identiteetti, joka keskittyy muotoiluun ja materiaaleihin. Betoni, puu, teräs ja kupari ovat tärkeimmät materiaalit.

Uudessa myymälässä ovat kattavasti esillä koko Cupra-mallisto sekä Cupra Collection lifestyle -tuotteet. Myymälän digitaaliset työvälineet mahdollistavat autojen konfiguroinnin liikkeen näytöillä yhdessä myyjän kanssa. Perinteiset paperihinnastot autojen viereltä on korvattu tyylikkäällä digitaalisella näytöllä.

Kuva: Antti Järveläinen.

– Uusi myymälä tarjoaa asiakkaillemme inspiroivan ympäristön, ja se haastaa myös perinteistä automyymäläkonseptia. Tämä merkittävä investointi on vahva viesti siitä, että me K-Autolla uskomme Cupra-brändiin ja haluamme panostaa sen kasvuun ja asiakaskokemukseen, kertoo K-Auton Cuprasta vastaava liiketoimintajohtaja Jukka Kiuru.

Täyssähköinen Cupra Born on ollut merkin myydyin malli Suomessa lanseerauksestaan lähtien. Born on myös rekisteröinneillä mitattuna Cupra-malliston ykkönen.

Tarjoushintoja

Cupra Garage -myymälän avajaisten kunniaksi koko Cupra Born -mallistoon saa nyt 5 000 euron alennuksen. Malliston uusi alkaen hinta on kampanjan ajan 36 990 euroa (58 kWh, 150 kW). Avajaistarjouksia on myös muuhun Cupra-mallistoon. Alennukset vaihtelevat 2 000–5 000 euron välillä. Avajaistarjoukset ovat voimassa kaikissa Suomen Cupra-liikkeissä syyskuun loppuun saakka.

Kuva: Antti Järveläinen.

– Uusi myymälä on osoitus K-Auton sitoutumisesta Cupran kasvuun. Komponenttipulan helpottumisen myötä toimitukset ovat nopeita ja hinnoittelumme Cupra-brändin mukaisesti rohkeaa. Uskon, että uusi hintapiste ja todella lyhyt toimitusaika tekevät Cupra Bornista erittäin houkuttelevan vaihtoehdon uuden täyssähköauton ostajalle, Kiuru jatkaa.

Cupra Born on saatavilla kahdella eri akkukoolla: 58 kWh ja 77 kWh. Cupra Born e-Boost -version sähkömoottori tuottaa tehoa 170 kW (231 hv) ja maksimivääntö on 310 Nm. Toimintamatka voi olla jopa 544 kilometriä (WLTP) ja kiihtyvyys 0-100 km/h kestää nopeimmillaan vain 6,6 sekuntia. Cupra Born -malliversioiden takuu on 5 vuotta tai 100 000 km (riippuen kumpi täyttyy ensin). Akkutakuu on 8 vuotta tai 160 000 km. Cupra Bornin toimitusaika on lyhyimmillään vain noin viikon.

Katso tästä kaikki avajaistarjoukset.

******************

*Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

**Maksimisähköteho 170 kW: Maksimiteho, joka on käytettävissä enintään 30 sekunnin ajan, laskettuna UN GTR -säännön nro 21 mukaan. Yksittäisissä ajotilanteissa käytettävissä olevaan tehoon vaikuttavat monet tekijät, kuten ympäristön lämpötila sekä korkeajänniteakun varaustila, lämpötila, kunto tai ikä. Erityisesti maksimitehon saaminen käyttöön edellyttää, että korkeajänniteakun lämpötila on 23–50 °C ja varaustila vähintään 55 % (58 kWh akku)/ 85 % (77 kWh akku). Poikkeamat erityisesti edellä mainituista arvoista voivat johtaa tehon laskemiseen niin, ettei maksimiteho ole käytettävissä. Seisontailmastoinnin käytöllä voi epäsuorasti vaikuttaa akun lämpötilaan tietyssä määrin, ja esimerkiksi akkuvarauksen ylärajaa voi säätää autosta. Korkeajänniteakun optimaalisen ylläpidon kannalta suositeltava akkuvarauksen yläraja on 80 % (pitempien matkojen yhteydessä 100 %).

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän