Tällainen on syksyllä Suomeen tuleva uusi Volkswagen Polo GTI

Volkswagen on esitellyt uuden Polo GTI -mallin.

Kompaktin kokoluokan urheiluauto täydentää Polo-malliston GTI-malleille tyypillisillä ominaisuuksillaan. Uusi Polo GTI: suorituskykyinen moottori, vakaa voimalinja ja terävöitetty muotoilu – moderni urheiluauto, joka henkii GTI-perinteitä.

 • Suunnannäyttäjä Polo-segmentissä: uusi Polo GTI tuo uudenlaista dynamiikkaa pienemmän kompaktin kokoluokan autosegmenttiin 152 kW (207 hv) tehollaan. Se asettaa luokkansa uudet standardit suorituskyvyllään, teknologiallaan ja urheilullisuudellaan.
Kuva: Volkswagen.
 • Menestyksekäs malli jo kahden vuosikymmenen ajan: ensimmäinen Polo GTI teki ensiesiintymisen legendaarisen Polo GT G40 seuraajana vuonna 1998. Tämän ikonisen auton uusin sukupolvi saapuu nyt maanteille – täysin digitaalisena ja täynnä edistyksellistä teknologiaa.
 • Terävöitettyä muotoilua ja GTI-ominaisuuksia: uusi Polo GTI on Polo-perheen lippulaivamalli. Ominaisuudet kuten IQ.LIGHT-led-matriisi-ajovalot, legendaarinen punainen nauha jäähdyttimen säleikössä, hunajakennokuvioidut ilmanottoaukot ja ruudulliset istuinpäälliset erottavat sen muista malleista.
Kuva: Volkswagen.
 • Teknologiaa suuremman kokoluokan autoista: Volkswagenin MQB-alustaratkaisun ansiosta uusi Polo GTI on nyt luokkansa uusi mittapuu turvallisuudessa ja ajomukavuudessa. Kuljettajaa avustavat järjestelmät kuten osittain autonomista ajamista avustava IQ.DRIVE Travel Assist, kaistanpitoavustin ja ympäristönvalvontajärjestelmä sekä IQ.Light löytyvät tavallisesti vain suuremman kokoluokan autoista.
 • Täysin digitaalinen: uusi Polo GTI tarjoaa täysin digitaalisen kokemuksen ja tuo mukanaan mm. App Connect- ja We Services -palvelut, langattoman latauksen ja uusimman sukupolven infotainment-järjestelmän, MIB3.1:sen sekä täysin digitaalisen mittariston Digital Cockpit Pron.
Kuva: Volkswagen.
 • Suorituskykyinen voimalinja: 2,0 TSI: korkeavääntöinen turboahdettu bensiinimoottori tuottaa tehoa 152 kW (207 hv) ja se on yhdistetty Polo GTI:n urheilullisiin ajo-ominaisuuksiin.
 • XDS elektroninen tasauspyörästön lukitustoiminto vakiovarusteena: selektiivinen jarrujen väliintulo tuo lisää hauskuutta ajamiseen mutta samalla huolehtii turvallisuudesta.
 • Osittain autonomista ajamista: IQ.DRIVE Travel Assist järjestelmä avustaa jarrutuksissa, ohjauksessa ja kiihdytyksissä, mikäli kuljettaja niin haluaa.
Kuva: Volkswagen.
 • Innovatiivisia ominaisuuksia: ohjauspyörän modernit kosketuspainikkeet ja lisävarusteena saatavilla mm. Climatronic-ilmastointi, langaton lataus, avaimeton käynnistys ja lukitus sekä jopa 9,2 tuuman infotainment-järjestelmä.
 • MQB-alustaratkaisun edut: optimaalinen tilan käyttö, parhaat mahdolliset turvallisuusominaisuudet ja dynaamiset mittasuhteet.

Hinnasto ja lisävarustehinnasto julkaistaan syksyllä ja Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille uudet Polo GTI:t saapuvat myös syksyllä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

3 KOMMENTIT

 1. Olen odottanut tätä uutta Poloa lähes vuoden ja olen todella innoissaisten siitä, että se on kohta myynnissä. Viimeksi menneen Polo GTI:n tekniset raja-arvot olivatkin todella erinomaiset, ja toivoisin että uusi malli pysyy samalla tasolla. Onko teillä jotain uutta tietoa sen nopeudesta?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän