Taksi toimii myös lääkekuriirina

Koronapandemia toi mukanaan karanteenin sekä eristyksen, ja siten tarpeen saada lääkkeet ja muut apteekkituotteet ilman, että asiakkaan tarvitsee liikkua kotoaan ulos.

Tämän takia kaksi pääkaupunkiseudun asiantuntijaa yhdistivät voimansa, jonka tuloksena syntyi lääkkeiden toimitus eli MediTaksi-palvelu.

Palvelu on suunnattu yksityisasiakkaille. Lääkkeitä tarvitseva henkilö soittaa Lauttiksen apteekkiin, tunnistautuu puhelimessa ja tilaa tarvitsemansa lääkkeet farmaseutilta.

Lauttiksen apteekki tilaa lääkkeille kuljetuksen Taksi Helsingiltä, jonka jälkeen taksi käy noutamassa lääkkeet apteekista, kuljettaa ne asiakkaalle ja luovuttaa henkilötodistusta vastaan.

– Palvelun tarkoituksena on saada lääkkeet ja muut apteekkituotteet asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Parhaimmassa tapauksessa lääkäri on käynyt asiakkaan luona kotikäynnillä ja asiakas voi saman tien tilata lääkärin määräämät lääkkeet itselleen tai vaikkapa lapselleen suoraan kotiin, kertoo Lauttasaaren apteekin apteekkari Risto Holma.

Holma toteaa, että nyt useimmat toimitukset ovat perillä jo 15-30 min kuluttua yhteydenotosta.

– Asiakkaalle yhteistyö näkyy nopeana ja helppona palveluna. Asiakas ei maksa taksille mitään, vaan lasku lääkkeistä, apteekkituotteista sekä kuljetuksesta on pakattu lähetyksen mukaan, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

Palvelu lanseerataan aluksi vain Helsingissä, mutta se tullaan laajentamaan myös muihin suuriin kaupunkeihin, missä toimii niin Taksi Helsingin sekä Pharma Fellows -ketjuun kuuluvia yhteistyökumppaneita.

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here