Suomen autoalan koulutuksen historiankirja on ilmestynyt

Kuva: SATL.

Autoalan koulutuksen historiasta kertova kirja on tullut markkinoille.

Tarve koko Suomen autoalan koulutuksen historian kirjoittamiselle nousi esille Suomen Autoteknillinen Liitto ry:n (SATL ry) piirissä vuoden 2015 lopulla.

Tiedossa oli, että SATL ja sen jäsenkunta ovat vuosien saatossa merkittävällä tavalla vaikuttaneet autoalan osaamisen ja tietämyksen lisäämiseen maassamme.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

SATL on myös jo pidemmän aikaa kerännyt haastattelemalla talteen autoalan kehitykseen vaikuttanutta tietoa, jota nyt halutaan saada laajan, alasta kiinnostuneen lukijakunnan käyttöön.

Ajoneuvotekniikka on kehittynyt sen historian aikana paljon. Alusta asti ajoneuvojen suunnittelu, valmistaminen, korjaaminen, huoltaminen, käyttö ja käyttökelpoisuuden valvonta ovat vaatineet eritasoista koulutusta lähtien perustason ammatillisesta koulutuksesta ja jatkuen yliopistojen insinööritieteisiin saakka.

Autoalan koulutuksen historia on kuitenkin suurimmalta osaltaan ammatin ohessa tapahtuvan koulutuksen, ammattikouluissa, teknillisissä kouluissa ja opistoissa sekä korkeakouluissa annetun teoreettisen ja käytännöllisen opetuksen, sekä vapaan kurssitoiminnan tarina.

Kirja nimeltään Autoalan koulutuksen tarve, synty ja vakiintuminen on ensimmäinen koko Suomen autoalan koulutuksen historian yhteen keräävä julkaisu. Kirjan on kirjoittanut Panu Nykänen.

Hinta: 19,00 €
ISBN: 9789519155494
Sivumäärä: 250
Sidosasu: Kovakantinen
Julkaisupäivämäärä: 30.1.2019
Kustantaja: SATL ry

https://www.aakk.fi/tuotteet/autoalan-koulutuksen-tarve-synty-ja-vakiintuminen/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here