Škoda Kodiaqin huippumalli esitellään Geneven autonäyttelyssä

16.2.2018 17.55

           

Škoda esittelee Kodiaqin uuden huippumallin Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä 2018. Tämä L&K-varusteluversio on nimetty tehtaan perustajien Laurinin ja Klementin mukaan.

Jäähdyttimen kromattu säleikkö, 19-tuumaiset kevytmetallivanteet sekä uuden muotoilun saaneet etu- ja takapuskuri viimeistelevät L&K-mallin ulkkonäön.

Sisätiloissa hemmottelevat nahkaverhoilu ja mustat pianolakatut koristelistat.

Uusi moottorivalikoima

Uutuusmallin Škoda Kodiaq L&K:n myötä Škoda esittelee kookkaan katumaasturimallinsa uuden moottorivalikoiman.

Moottorivaihtoehtoihin lukeutuu nyt 1,5-litrainen TSI-bensiinimoottori teholtaan 110 kW (150 hv), ja kaksilitraisen TSI -bensiinimoottorin teho on kasvanut 132 kilowatista (180 hv) 140 kilowattiin (190 hv).

Näissä uusissa bensiinimoottoreissa on hiukkassuodatin vähentämässä pakokaasun hiukkaspäästöjä.

Uusimman sukupolven 7-vaihteinen dsg-automaattivaihteisto on nyt saatavissa bensiinimoottoreiden sekä 2.0 TDI -dieselmoottorin (110 kW / 150 hv) yhteyteen.

Moottorivaihtoehtona on myös 2.0 TDI -dieselmoottori, jonka teho on 140 kW (190 hv).

Kahden tehokkaimman moottorin yhteydessä autossa on aina neliveto, joka on myös tarjolla kahden muun moottorin yhteyteen.

Nelivetoisissa Škoda Kodiaq L&K -malleissa on vakiona mukautuva alustan säätöjärjestelmä (DCC).

Runsas varustus

Vakiovarustus sisältää 19-tuumaiset Sirius-kevytmetallivanteet, täys-led-ajovalot ja jäähdyttimen pystyrivallisen kromatun säleikön. Etulokasuojien pyöränkotelo­kaarissa on Laurin & Klement -tekstilogot.

Kolmipuolainen monitoimiohjauspyörä on verhoiltu joko mustalla tai beigellä nahkalla.

Laurin & Klement -logot koristavat istuinten selkänojia ja kojelaudan mustia pianolakattuja koristelistoja. Sama logo näytetään myös tietoviihdejärjestelmän käynnistysnäyttönä.

Runsas vakiovarustelu sisältää muun maussa sähköisesti säädettävät etuistuimet muistilla.

Sähkötoimisesti säädettävät ja koria vasten käännettävät ulkopeilit ovat automaattisesti himmentyvät, ja niissä on sekä muistitoiminto että maavalot.

Niiden lisäksi autossa on 9,2 tuuman Columbus-navigointi- ja tietoviihdejärjestelmä, Canton Sound System 10 kaiuttimella, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, kaista-avustin, kaistanvaihtovaroitin, peruutusvaroitin, automaattinen pysäköintiavustin, Area View 360 kamerajärjestelmä, kosketukseton takaluukun avaus ja sulkeminen, avaimeton keskuslukitus ja käynnistys, mukautuva vakionopeuden säädin, automaattisesti himmentyvä taustapeili, sadetunnistin, Kodiaq-tekstilogot etu- ja takaovien kynnyslistoissa sekä jalkatil

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän