Sähköpotkulautayhtiö Voi laajentuu Espooseen

Sähköpotkulautayhtiö Voin korallinväriset sähköpotkulaudat ovat pian tuttu näky myös Espoossa, todetaan Voin tiedotteessa.

Käyttöön otetaan Voin uusin V4-malli, jossa on muun muassa suuntavilkku, entistä tarkemmat jäljittimet ja melutasoa mittaavat sensorit. Siinä on lisäksi 30 % aiempaa parempi moottoriteho, joka pääsee oikeuksiinsa erityisesti ylämäissä.

Voi aloittaa toimintansa Espoossa rajatulla alueella, johon kuuluu osia Matinkylästä, Suurpellosta, Otaniemestä, Tiistilästä, Haukilahdesta, Niittykummusta ja Tapiolasta. Alueilla toimii paljon yrityksiä ja muun muassa yliopiston yksikköjä, ja Voi tarjoaa alueilla työskenteleville ja asuville helpon ja nopean tavan liikkua.

Katso muita juttuja sähköpotkulaudoista.

Voin sähköpotkulautoja voi käyttää aikaperusteisesti tai lunastamalla kiinteähintaisia passeja. Vuorokauden ajan voi matkustaa lähes rajoituksetta 4,9 euron hintaan. Kolmen kuukauden passissa hintaa päivälle kertyy vain euro ja hinta on 90 €.

V4-mallin ominaisuuksia:

  • Aikaisempaa leveämmät, 10-tuumaiset joka sään honeycomb-täyskumirenkaat.
  • 30 % aiempaa isompi moottoriteho
  • Antimikrobiset käsikahvat mahdollistavat sähköpotkulaudan hygieenisen käytön ja estävät virusten (kuten COVID-19) leviämistä deaktivoimalla ne kosketuksessa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here