Sähköpotkulautayhtiö Voi kokeilee uutta hinnoittelumallia

Sähköpotkulautayhtiö Voi otti vuosi sitten käyttöön ensimmäisenä alan toimijana kuukausi- ja päiväpassit. Nyt Voi on tuonut markkinoille myös kolmen ja kuuden kuukauden passit sekä vuosituotteen, joilla päivähinnaksi tulee vain noin euro.

Voin mukaan uudistus on tehty erityisesti turvallisuus mielessä, sillä käyttäjäkyselyiden ja tutkimustiedon mukaan moni sähköpotkulautailija saattaa päätyä ajamaan lujempaa, kun veloitus tehdään käytetyn ajan mukaan.

Voi-passilla voi ajaa kiinteään hintaan niin monta matkaa kuin haluaa omassa kotikaupungissaan.

Voin operatiivisesta toiminnasta Suomessa vastaava Reetta Alastalon mukaan passit ovat erittäin suosittuja, ja niitä on jo myyty jo useita kymmeniä tuhansia.

– Tämä on meille erittäin tärkeä pilotti, sillä käyttäjätutkimusten ja esimerkiksi kansainvälisen liikenneorganisaatio ITF:n tekemän tutkimuksen perusteella aikaveloitteisuus voi kannustaa ajamaan nopeammin. Passituotteiden ansiosta kenenkään ei tarvitse kiirehtiä ainakaan kustannusten vuoksi, Alastalo sanoo.

Uudet, pidemmän ajan passituotteet on tuotu markkinoille kaikissa Euroopan maissa myös käynnissä olevan epidemian vuoksi. Uusissa markkinoille tulevissa Voi-sähköpotkulaudoissa on myös antibakteeriset kahvat

– Emme koe kilpailevamme joukkoliikenteen kanssa, vaan pikemminkin täydennämme toisiamme. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla moni saapuu julkisilla pitkänkin välimatkan takaa asemille, mistä voi kätevästi jatkaa matkaansa sähköpotkulaudalla lopulliseen kohteeseensa ja näin vähentää kontakteja.

Voin 3 kuukauden passi maksaa 90 euroa, 6 kuukauden passi 180 euroa ja vuoden passi 360 euroa.

https://www.voiscooters.com/fi/

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here