Sähköautoille latauspisteet Motonet-tavaratalojen yhteyteen

14.5.2018  16.59

Motonet lisää asiakkaidensa käyttöön sähköautojen latauspalvelun, Motolatauksen. Tavoitteena on seuraavien vuosien aikana asentaa sähköautojen latauspisteet lähes jokaisen Motonetin yhteyteen.

Motonetin kuuden tavaratalon yhteyteen on asennettu Motolataus-laitteet sähköautojen lataamiseen. Laitteita on kahdenlaisia: pikalatureita (DC) ja asiointilatureita (AC).

Molemmista laitteista lataaminen on Motonetin kanta-asiakkaille veloituksetonta tunnin ajan 31.5.2018 saakka.

Pikalataus muuttuu maksulliseksi kaikille 1.6.2018 (Kanta-asiakkaat: 10 senttiä/kWh, muut: 20 senttiä/kWh), mutta asiointilatauksessa kanta-asiakkaille tunnin ilmainen etu säilyy toistaiseksi.

Muiden kuin kanta-asiakkaiden tulee ostaa latauslipuke käyttääkseen latauslaitteita. 

Toistaiseksi latauslipukkeet ovat kertakäyttöisiä ja niillä voi ladata maksimissaan yhden tunnin, joko asiointilaturissa tai pikalaturissa.

Alkuvaiheen Motolataus-pisteet ovat käytössä seuraavissa paikoissa: Helsinki, Roihupelto (AC), Kerava (AC), Espoo, Lommila (AC ja DC), Joensuu (AC ja DC), Mikkeli (AC ja DC) sekä Kokkola (AC ja DC).

Asiointilataus mahdollistaa kaikkien ladattavien autojen lataamisen käyttäjän omalla latauskaapelilla. Pikalatausta voidaan tehdä pääsääntöisesti täyssähköautoille.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here