Rekka peruutti liikennevaloisssa henkilöauton päälle Joensuussa, poliisi pyytää havaintoja

Rekka peruutti liikennevaloissa takana olevan henkilöauton päälle Joensuun Raatekankaalla torstaina 11.3. kello 20.

Henkilöautolla liikkeellä ollut nainen oli ollut punaisissa liikennevaloissa Raatekankaantien ja Tokmannin takana olevan Hirsitien risteyksessä. Naisen auton edellä valoissa seisoi täysperävaunurekka. Kummatkin ajoneuvot olivat kääntymässä vasemmalle, kohti Kajaanintietä.

Yhtäkkiä rekka-auto lähti peruuttamaan ja peruutti takana olevan henkilöauton päälle.

Henkilöauton kuljettaja nousi ulos autosta ja yritti viittelöidä rekan kuljettajalle.
Valot vaihtuivat vihreäksi ja rekka lähti jatkamaan matkaansa. Nainen palasi omaan autoonsa. Hänen auton takana olevat autot lähtivät myös pois paikalta.

Naisen auton keula vaurioitui tilanteessa. Fyysisiltä henkilövahingoilta vältyttiin.

Poliisi pyytää tilanteessa mukana olleita ja tilanteen nähneitä ottamaan yhteyttä Joensuun poliisiin sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 029 541 5232 tai poliisipäivystykseen p. 029 541 5320 ma-pe klo 8-16:15.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

2 KOMMENTIT

  1. Todenäköisesti raskaan ajoneuvon kuljettaja on risteyksessä joutunut korjaamaan ajolinjansa peräyttämällä, mahtuakseen ajamaan liikenneopasteiden välistä. Kuljettaja ei peileistään siinä vaiheessa ole havainnut liian lähellä yhdistelmää ajanutta henkilöautoa. Todennäköisesti yhdistelmän kuljettaja ei ole havainnut, eikä ole tietoinenkaan tapahtuneesta. Ei kannattaisi ajaa liian lähelle edellä ajavaa ajoneuvoa.

    • Luulisi huomaavan kun on kerta henkilöauto jäänyt alle, pikku törmäystä tuskin huomaa. Ihmetyttää vaan että miten se on voinut nousta sen henkilöauton päälle 🤔

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!