Recharge-latausverkoston suurteholatauksen hinnat laskivat

Recharge laski tänään suurteholatauksen hintaa 0,15 eurolla per kilowattitunti. Rechargella on yhteensä noin 900 latauspistettä eri puolilla Suomea, joista noin 330 on suurteholatauspisteitä.

– Olemme omalta osaltamme vauhdittamassa Suomen liikenteen sähköistymistä ja vaikka viime päivinä sähkön hinta on ollut ennätys-korkealla, uskomme, että Suomen oma sähköntuotanto pystyy pitämään hinnat keskimäärin edullisempana kuin monissa muissa maissa. Suomen autokannan nopea sähköistyminen, suurteholatauslaitteilla tapahtuvien lataustapahtumien määrän kasvu yhdessä odotettavissa olevan sähkön keskihinnan kanssa, mahdollistavat tämän lataussähkön hinnanalennuksen, tiivistää Rechargen Suomen latausverkoston kehityksestä vastaava Keijo Rouvali.

Tänä vuonna Recharge on avannut Suomessa yli 30 uutta suurteholatauspistettä.

Rechargen hinnat

  • Peruslataus (enintään 43 kW) – 0,35 € / kWh
  • Pikalataus (enintään 50 kW) – 0,40 € / kWh
  • Suurteholataus (enintään 400 kW) – 0,49 € / kWh

Rechargen latausverkosto on avoin useille palveluntarjoajille, mikä tarkoittaa, että sähköautoilija voi ladata eri palveluntarjoajien sovelluksilla tai lataustunnisteilla. Palveluntarjoajien (kuten Fortum Charge & Drive, Elli, Easypark) sovelluksella tai lataustunnisteella lataamisen hinta vaihtelee, sillä palveluntarjoajat määrittävät itse hinnan asiakkailleen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän