Ralli: Emil Lindholm keskeytti Unkarin EM-rallissa

Emil Lindholmin ja Mikael Korhosen epäonni ei ota laantuakseen. Kauden neljännessärallin EM-sarjan osakilpailussa Unkarissa suomalaiskaksikon rallin avauspäivä päättyi päivän viimeiselle ja kilpailun yhdeksännelle EK:lle keskeytykseen.

Vaikeissa ajo-olosuhteissa ajetussa rallissa Lindholmin Škoda liukui tieltä ulos ja jäi pohjastaan mutaan kiinni.

– Auto on täysin ajokuntoinen, mutta se jäi pohjastaan mutaan kiinni. Kyseisessä mutkassa mutaa oli mutkan lopussa todella paljon. Sama paikka oli ensimmäisellä ajokerralla huomattavasti kuivempi ja ajoin paikkaan samalla tavalla.

– Harmi juttu. Meillä oli hyvä kisa käynnissä ja ajoimme suunnitellusti. Ei näille mahda mitään. Tiet ovat tänään olleet hurjassa kunnossa: asfaltin pinnalla on paljon mutaa, hiekkaa ja puiden isoja lehtiä. Liukasta on ollut.

– Huomenna edessämme on vielä yksi vaikea asfalttierikoiskoe, joka on kuin Walesin rallin mutainen soratie, joka pitää ajaa asfalttirenkaalla. Kun saamme automme huoltoon niin se tarkastetaan. Uskon, että olemme huomenna uudelleen rallissa mukana, Lindholm sanoo.

Unkarin EM-ralli jatkuu huomenna sunnuntaina, jolloin ohjelmassa on seitsemän erikoiskoetta (69,88 km).

Rallin johdossa päätöspäivään lähtee Škodan Andreas Mikkelsen, joka johtaa rallia 23,6 sekunnin erolla Hyundain Craig Breeniin. Voittajia odotetaan rallin maaliin sunnuntaiiltapäivänä klo 17:00 jälkeen Suomen aikaa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here