Porschelta uudet 718 Style Edition -mallit

Porsche tuo markkinoille uudet Porsche 718 Boxster Style Edition ja 718 Cayman Style Edition -urheiluautot. Auton väriksi on muun muassa tarjolla Ruby Star Neo, joka tarjoaa modernin tulkinnan legendaarisesta 964-sukupolven Porsche 911 Carrera RS:n Ruby Starista.

Vaikka Porsche-asiakkaat valitsisivat Style Edition -mallinsa ulkoväriksi jonkun muun kuin Ruby Star Neo -värin, uudet malliversiot ovat selkeästi erotettavissa. Esimerkkinä auton huomiota herättävät 20-tuumaiset kiiltävän mustat 718 Spyder -vanteet ja vanteiden keskiössä olevat värilliset Porsche-vaakunat.

Style Edition -mallin tunnistaa myös mustista urheilupakoputkista ja kiiltävän harmaasta ”Porsche”-litteroinnista auton takaosassa. 718 Boxster Style Edition -mallissa kohokuvioitu ”Boxster”-litterointi ikkunan yläpuolella kankaassa on kuin eksklusiivinen leima.
Asiakkaat voivat valita kumman tahansa kahdesta 718 Style Edition -kontrastipaketista ilman lisäkustannuksia: yksi on musta ja toinen valkoinen.

Molemmat sisältävät koristekirjailuja tavaratilan kannen etuosassa ja ”Porsche”-koristelitteroinnin sivulla, kuten myös joko kiiltävän mustat tai valkoiset maalipinnat vanteissa ja mallimerkinnän takana.

Sisäpuolella Style Edition -malleissa sisusta on mustaa nahkaa, jossa on liidun väriset koristetikkaukset, ovien kynnyslistat ovat ruostumatonta terästä ja ne on valaistu, lisäksi päätuissa on Porschen vaakuna.

Laajennettu vakiovarustelu lisää vetovoimaa

718 Boxster ja Cayman Style Edition -mallit ovat erittäin hyvin varusteltu: BiXenon-ajovalot led-päiväajovaloilla, ParkAssist eteen ja taakse sisältäen takakameran, Apple CarPlay -älypuhelinliitäntä, vakionopeudensäädin, automaattisesti himmentyvät ulko- ja sisäpeilit sisältäen sadetunnistimet, lämmitettävä pehmeänahkainen monitoimiohjauspyörä, lämmitettävät istuimet, 2-alueinen automaatti-ilmastointi, tekstiilimatot, joissa liidunväriset koristekirjailu, nahkainen, musta verhoilu liidunväriseillä koristekirjailuilla ja Power Steering Plus -ohjaustehostin ovat kaikki vakiovarusteita.

Molempiin malleihin on lisäksi saatavilla laaja valikoima muita lisävarusteita.

Kuusivaihteinen manuaalivaihteisto vakiovarusteena

Voimalinjan ja alustan suhteen Style Edition -malliversiot eivät eroa toisistaan. Molemmat perustuvat 718 Boxsterin ja 718 Caymanin perusversioon istuinten takana sijaitsevan 2,0-litraisen bokserimoottorin tuottaessa tehoa 220 kW (300 hv).

Nelisylinterinen turboahdettu moottori tuottaa vääntöä 380 Nm ja kiihdyttää molemmat 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla (vakiovaruste) varustetut Style Edition -mallit nollasta sataan 5,1 sekunnissa (lisävarusteena saatavana 7-vaihteinen PDK-kaksoskytkinvaihteisto: 4,7 sekuntia). Molemmat mallit saavuttavat 275 km/h huippunopeuden vaihteistosta riippumatta.

Porsche 718 Cayman Style Edition -mallin (manuaalivaihteinen) hinnat alkavat Suomessa 102 239 eurosta sisältäen arvioidun autoveron ja maakohtaisen varustelun.

Porsche 718 Cayman Style Edition -mallin (PDK-kaksoskytkinvaihteisto) hinnat alkavat Suomessa 103 460 eurosta sisältäen arvioidun autoveron ja maakohtaisen varustelun.

718 Cayman Style Edition -malliversio: yhdistetty polttoaineenkulutus 9,7–8,9 l/100 km; yhdistetyt CO2-päästöt 219–202 g/km (WLTP-mittaustavan mukaan).

718 Boxster Style Edition -malliversio: yhdistetty polttoaineenkulutus 9,7–9,0 l/100 km; yhdistetyt CO2-päästöt 220–203 g/km (WLTP-mittaustavan mukaan).

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän