Polestar 3:n kehitystyö lähenee loppuaan

Polestar 3 -mallin kehitystyö on edennyt hyvää vauhtia ja lähenee nyt loppuaan kahden Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa erittäin kuumassa säässä järjestetyn testiviikon jälkeen. Auton tuotannon on määrä alkaa vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä, minkä jälkeen maanteillä on kolme eri Polestar-mallia.
Maailmanlaajuisesti vuoden 2023 Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa Englannissa esitelty Polestar 3 -prototyyppi ja tuotekehitystiimi suuntasivat elokuussa Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin. Matkan tarkoituksena oli hienosäätää auton ilmastointijärjestelmää mahdollisimman kuumassa ympäristössä.
Testejä tehtiin kaupunkimetropoleissa ja aavikoilla Dubain ja Abu Dhabin ympäristössä. Lämpötilat nousivat jopa 50 asteeseen. Kyseessä oli yksi monista ääriolosuhdetesteistä, joille Polestarin autot altistetaan kehitystyön aikana.
Tietyissä Polestar Space -tiloissa 27 markkinalla on näytteillä Polestar 3 -esittelyautoja, joihin asiakkaat voivat tutustua. Näiden jälkeen toimipisteisiin saapuvat koeajoautot vuonna 2024. Polestar 3 on jo myynnissä verkossa osoitteessa Polestar.com.
Suomessa Polestar 3 on nähtävissä Polestar Helsingissä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän