Päivitetty Android-emulaattori Polestar 2:lle

Polestar 2:sta tuli vuonna 2019 maailman ensimmäinen auto, jonka tieto- ja viihdejärjestelmä käytti Android Automotive -käyttöjärjestelmää. Tämä järjestelmä toi Googlen Android-alustan ominaisuudet ensimmäistä kertaa henkilöautoon.

Androidin avoin luonne antaa sovelluskehittäjille mahdollisuuden tuottaa sovelluksia älypuhelimin ja tablet-laitteisiin – ja nyt myös autoihin.

Beta-versiona vuonna 2019 Google I/O -tapahtumassa julkaistu Polestarin oma Android-emulaattori tarjoaa sovelluskehittäjien käyttöön suunnittelumalleja ja sovellusintegraatioita, joiden avulla he voivat kehittää sovelluksia erityisesti Polestar 2 -autoa varten.

Järjestelmä on nyt päivitetty Android Automotive OS 10 -mallipohjilla ja -integraatioilla Polestar 2:n uusimpia ratkaisuja mukaillen.

Android-emulaattori on julkaisunsa jälkeen johtanut monien Polestar 2 -sovellusten, kuten EasyPark, ABRP, ChargePoint, Video Player ja TV2 Sumo, kehitykseen ja julkaisuun.

Sitä on käytetty myös kahdessa hackathon-koodaustapahtumassa, joissa kehittäjät pystyivät hyödyntämään emulaattoria fyysisten autojen sijaan, mikä vähensi merkittävästi potentiaalisia kustannuksia ja vapautti kehittäjät autoissa tehtävään testaukseen liittyvistä rajoituksista.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän