Päivän automainos: ”Volvo on nyt uusi sisältä ja päältä”

Volvolta mallisto uudistui mallivuodelle 1973. Otsikon teksti jatkui mainoksessa ”Se merkitsee Teille lisää turvallisuutta.”

”Volvo 73-malleissa on uusi urheilullinen etuosa. Jäähdyttimen säleikkö on uutta kestävää ja ruostumatonta materiaalia. Entistä suuremmat suuntavilkut näkyvät paremmin. Uudet tukevat etu- ja takapuskurit. Takaosan valot ovat niin ikään entistä tehokkaammat. Mallikilvet on uusittu.

Katso tästä muut Päivän automainokset.

Kojelauta on kokonaan uusi. Mittarit ovat pyöreät ja selvälukuiset. Uudessa entistä pienemmässä ohjauspyörässä on suuri pehmustettu keskiö. Ohjauspyörä on nivelletty akseliinsa siten, että se mahdollisissa etuosan törmäyksissä antaa periksi ja myötäilee kuljettajan vartaloa.

Volvon 73-mallien uusi lämmitys- ja tuuletusjärjestelmä, johon kuuluu 10 ilmansuutinta. jakaa lämmön tasaisesti autoon ja lisää monine säätömahdollisuuksineen ajomukavuutta. Lämmitettävä takaruutu.

Ovet ovat saaneet sisäänsä lujat teräsputkivahvikkeet, jotka suojaavat matkustajia mahdollisissa sivukolareissa. Ja uusi ruostesuojausmenetelmä parantaa Volvon kestävyyttä – Ruotsissa Volvoilla ajetaan keskimäärin 14,2 vuotta eli enemmän kuin millään muulla autolla.

Kuten huomaat, Volvo on muuttunut. Mutta ei muodin vuoksi, vaan täyttääkseen yhä ankarammat turvallisuus- ja kestävyysvaatimukset.”

Loppukaneettina on ”Turvallisesta autosta on vähemmän huolta.”

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

  1. Pihalla on juuri tuollainen -73. Mittarissa 33tkm. Ollut perheessä uudesta lähtien. Ajettu ympäri vuoden 73-74 ja sen jälkeen hillottu talliin. Nyt kesäautona.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here