Päivän automainos: Voitte nauttia tilanteista koeajaessanne Peugeot 304:n

Vuonna 1971 mainostettiin Peugeot 304 -mallia tällaisella mainoksella.

”Erittäin monipuolisesti valituilla ja riittävän pitkillä koeajoreiteillämme Teillä on mahdollisuus tutustua 304:ään perusteellisesti. Voitte kokeilla sitä lähes kaikissa tilanteissa.

— Siis, pankaa 304 kokeeseen! Silloin ymmärrätte, mitä tarkoitamme puhuessamme tilanteista nauttimisesta. Ja koette myös sen, mitä ranskalainen mukavuus autossa merkitsee.

Mutkikas tilanne selviää Peugeot 304:llä vaivatta. Etupyöräveto ja tarkka hammastanko-ohjaus sekä tehokkaat jarrut pitävät mutkaisillakin teillä Peugeot 304:n helposti hallittavana. Ajatelkaa, mitä nämä ominaisuudet merkitsevät talvella!

Kulutustilanne. Bensiinin osto harmittaa vähiten, kun se tapahtuu harvoin. Peugeot 304:n kulutus on pieni: tasaisella nopeudella ajettaessa vain n. 9 l/100 km. Tämä lukema on alhaisimpia luokassaan. Vertailkaa!

Lähtötilanne. Nopeissa lähdöissä Peugeot 304:n herkkä kiihtyvyys, 0-100 km/h 15,6 sek., on parhaita luokassaan. Se on vahva etu. Myös ohituksissa 304:n kiihtyvyys ja nopeus riittävät — turvallisesti. Vertailkaa!”

Katso tästä muita Päivän automainoksia.

Mainoksen alalaidassa on tekniset tiedot.

”5-hengen, 4-ovinen, Teho 70 hv SAE, nopeus yli 150 km/h. Elektroforeesi-ruostesuojaus.

Mainos oli Tekniikan Maailmassa 18/1971.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!