Päivän automainos: Menevät Kotimaiset Chryslerit

Vuonna 1979 markkinoitiin aukeaman ilmoituksella kotimaisia Chrysler-autoja.

UUSIN KOTIMAINEN AUTO ON NYT CHRYSLER 1307/1508

Nyt ne tulevat. Kotimaisen työn entisestään parantamat kuuluista eurooppalaiset Chryslerit. Tämä malli saavutti Euroopan automaailman tärkeimmät kunniamaininnat. Vuoden Auto, Vuoden Turvallisin Uutuus Ranskassa… Yhtenä vuonna enemmän arvonimiä kuin yksikään auto koskaan ennen.

NYKYAIKAINEN TEKNIIKKA JA MUOTOILU

Näyttävä linjakkuus ja harvinaisen pieni ilmanvastuskerroin (vain 0,38) vaikuttavat tuntuvasti myös taloudellisuuteen ja ajoturvallisuuteen. Huoltovapaa elektroninen sytytysjärjestelmä käynnistää Chryslerin kovimmillakin pakkasilla. Tehokas, alan viimeisintä kehitystä edustava moottori on joustava – se vetää sitkeän tasaisesti kaikilla kierroslukualueilla. Tehostettu kaksipiirijarrut pysäyttävä menon turvallisen pehmeästi.

TILAVA JA HYVIN VARUSTETTU MONITOIMIAUTO

Viisiovinen kori jo perusmallissa. Suomalaisen mittaiset tilat viidelle aikuiselle ja riittävä jalkatila myös takana. Muutamassa sekunnissa voidaan takamatkustamo muuttaa 1400 l kuljetustilaksi. Korkealuokkainen lämmin tekstiiliverhoilu, kuormituksen mukaan säädettävät halovalot, ajovalojen pesimet, niskatuet, koko kojetaulun levyinen raitisilmakanava, runsas mittarivarustus. Peräti 12 merkkivalon varoitusjärjestelmä takaa huolettoman matkanteon. 1508-mallissa lisäksi kierrosluku-, lataus- ja öljynpainemittari.

NAUTINNOLLINEN AJOMUKAVUUS KAIKISSA OLOSUHTEISSA

Chrysler on harvinaisen alhaisen ilmanvastuskertoimen ansiosta äänetön suurillakin nopeuksilla. Yllätyksetön etuveto, erillisripustus kaikissa pyörissä, luonteva ajoasento ja hyvin käsillä olevat hallintalaitteet tekevät pitkästäkin matkasta kevyen. Yhtä hyvin uusin kotimainen viihtyy kaupungeissa. Ketteryys ja hyvä näkyvyys myös taakse vähentävät ruuhkaliikenteen ja paikoittamisen vaikeuksia.

PITKÄIKÄINEN TURVARAKENNE

Chryslerin turvakori ja erikoispuskurit vaimentavat törmäysvoimaa kaikilta suunnilta. Vankka kori kestää myös vuosien rasitukset ja saa heti tehtaalla myös lopullisen FINIKOR-ruostesuojan sekä etulokarit. Kotimaisena Chrysler ei joudu alttiiksi pitkien kuljetusten ja välivarastointien haitoille. Huolto toimii ja varaosien saanti on taattu. Chrysler on suomalaista tukevuutta ja ranskalaista mukavuutta.

Katso tästä muita Päivän automainoksia.

Molemmat Kotimaiset Chryslerit, 1307 ja 1508 kuuluvat edullisempaan autoedun verotusluokkaan (I).

Chrysler 1307 GLS -mallissa oli 1,292-litrainen moottori, jossa tehoa oli 68 hv.

Chrysler 1508 GT -mallissa oli 1,442-litrainen moottori, jossa tehoa 85 hv.

Mainos oli Tekniikan Maailmassa 7/1979.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!