Nyt voi varata itselleen Volkswagenin ID-perheen ensimmäisen sähköautomallin — hinnasta ei vielä mitään tietoa

Kuva: Volkswagen.

Volkswagen aloitti uuden täyssähköisen ID.3 1ST -erikoismallin ennakkovarauksen Suomessa.

Volkswagenin täyssähköisen ID.-perheen ensimmäinen malli ID.3 saa ensi-iltansa Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa 2019.

Nyt asiakkailla on kuitenkin mahdollisuus varata ennakkoon oma ID.3 1ST -erikoismalli.

Tekemällä ennakkovarauksen nettilomakkeella Volkswagen.fi-sivustolla ja maksamalla tuhannen euron suuruisen ennakkovarausmaksun, saa asiakas mahdollisuuden tilata ID.3 1ST -erikoismallin ensimmäisten joukossa, jo ennen kuin varsinainen myynti alkaa.

Volkswagenin täyssähköauton ID.3 1ST -erikoismallin myynnin alkaessa maahantuoja on sähköpostitse asiakkaaseen yhteydessä, jolloin asiakas voi päättää minkä Volkswagen-jälleenmyyjän kanssa haluaa ostosopimuksen suhteen edetä.

Kuva: Volkswagen.

Volkswagen ID.3 1ST -erikoismallin tuotannon määrä on rajattu, joten ennakkovaraajat varmistavat saavansa auton ensimmäisten joukossa Suomessa, ja toimitusaika on näin mahdollisimman lyhyt. Ennakkovarauksen hinta huomioidaan osana ostosopimusta.

Volkswagen ID.3 1ST -erikoismalli on varustettu 58 kWh:n akulla ja sen toimintamatka on 420 km (WLTP). ID.3 1ST -erikoismallin akkua voi ladata enimmillään 100 kW:n teholla. Ennakkovarausvaiheessa Volkswagen ID3. 1ST -erikoismalli on saatavilla neljällä eri värillä ja kolmella eri varustelutasolla:

  • ID.3 1ST, jossa on laaja valikoima mukavuusominaisuuksia, kuten navigaatiojärjestelmä ja puheohjaus
  • ID.3 1ST Plus, jossa on lisäksi IQ. Light -ajovalot ja monivärinen sisusta ja ulkoväri
  • ID.3 1ST Max, jossa on edellä mainittujen lisäksi innovatiivisia uutuuksia, kuten täysin uudenlainen tuulilasinäyttö sekä panoraamakattoluukku.

Volkswagenin täyssähköauto ID.3 toimitetaan asiakkaille CO2-neutraalina. Sekä akkutuotanto että itse auton tuotanto on suunnattu vastaamaan asetettua tavoitetta, esimerkiksi käyttämällä uusiutuvaa energiaa aina kun mahdollista.

Vääjäämättömät päästöt tuotantoprosessissa kompensoidaan erilaisilla vahvistetuilla ympäristöprojekteilla.

Volkswagen ID.3 1ST -erikoismallin ennakkovarauskampanjaan osallistuu 29 maata ympäri Euroopan ja saataville tulee 30 000 auton erikoiserä.

ID.3 1ST:n tuotanto alkaa loppuvuodesta 2019 ja ensimmäiset asiakastoimitukset alkavat kesällä vuonna 2020. Tulevina vuosina Volkswagen suunnittelee toimittavansa asiakkailleen noin 100 000 ID.3-täyssähköautoa joka vuosi.

Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa 2019 kerrotaan lisää auton teknisistä ja muista ominaisuuksista.

Auton lopullisesta hinnasta ei ole vielä mitään tietoa.

Ennakkovarauksen voi tehdä tästä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here