Nyt pääsee pelin avulla kokeilemaan kunnon maastoseikkailua

SnowRunner-ajosimulaatio tuo pelaajille uuden sukupolven maastoajokokemuksen. Peli on nyt saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Huonokuntoiset tiet, jään peittämät vesistöt ja jyrkät mäkimaastot ovat vain hidasteita SnowRunnerin pelimaailmassa.

Pelikartasto tarjoaa valtavan määrän toinen toistaan vaikeampia ja vaarallisempia ajoreittejä koluttavaksi ja ajettavaksi.

Ohjattavana on kattava valikoima valtavia työkoneita ja raskasta kalustoa. Pelimaailma tarjoaa ympäristön ajosimulaatiolle, jossa nopeus on toissijaista. Tärkeämpää on päästä perille, mikä ei ole itsestäänselvyys.

Maastoon jumiutuvat renkaat, liukkaat ajokelit ja huono näkyvyys ovat yleisiä haasteita SnowRunnerin pelimaailmassa, jossa annetut tehtävät tulee suorittaa vaikeista olosuhteista huolimatta.

Jokaiselle ajoneuvolle löytyy reilusti apuvälineitä, joilla ongelmat ratkeavat, kunhan kuljettajalta löytyy sisua, kärsivällisyyttä ja neuvokkuutta.

Pelille on luvassa myös monipuolista modisisältöä, joilla pelin sisältökirjasto laajenee entisestään. Pc-versiolle modit ovat heti käytössä ja pelikonsolitkin saavat ne käyttöönsä myöhemmin.

Katso tästä muita ajopelejä.

Lisäksi SnowRunner laajenee julkaisun jälkeen erikseen ostettavalla lisäsisällöllä neljässä eri vaiheessa.

Jokainen näistä tuo pelattavaksi uusia alueita ja uuden peliteeman.

Pelin ikäraja on PEGI 3.

http://www.mudrunner-thegame.com/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!