Tällä pelillä pääsee kotisohvalta hurjastelemaan maastossa

Overpass-ajopeli vie pelaajan ajamaan radoilla, joissa vaaditaan yhtäältä taituruutta, ohjauskykyä kuin kaasujalkaakin.

Pelin radat koostuvat sekä luonnon omista että ihmisten rakentamista esteistä.

Kaasupoljinta tärkeämpää on ymmärtää erilaisten maastoesteiden haasteet, pyörälukitusten oikeanlainen käyttö ja tietenkin saapua maaliin muita pelaajia nopeammin, todetaan markkinoijan tiedotteessa.

Esteinä pelissä ovat jyrkät rinteet, korkeat kivet, puunrungot ja monet muut luonnon omat haasteet.

Näiden lisäksi kapuloita rattaisiin laittavat monet rakennetut esteet, kuten esimerkiksi erilaiset betoni- ja puurakenteet, jotka vaativat kuljettajalta tasapainonhallintaa ja maltillista kaasujalan käyttöä.

Pelissä on 25 erilaisen ajoneuvon valikoima, joka koostuu monenlaisista mönkijöistä, maastoajoneuvoista ja muista hankaliin paikkoihin sopivista ajokeista.

Valittavissa on legendaarisia ajoneuvomerkkejä, kuten Arctic Cat, Yamaha, Polaris ja Suzuki, jotka tuovat mukaan aitoa kisatunnelmaa.

Yksin pelattavan urapelin lisäksi maastokisoja voi koettaa jopa kahdeksan pelaajan moninpelinä verkossa tai hot seat -pelimuodossa vuorotellen. Lisäksi Overpass sisältää perinteisen jaetun näytön pelitilan.

Overpass-pelin tunnelmiin pääsee uuden esittelyvideon kautta osoitteessa https://youtu.be/5W-lxTANDB4.

Overpass julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One-pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. helmikuuta 2020. Nintendo Switch -versio julkaistaan 12. maaliskuuta 2020. Pelin ikäraja on PEGI 3.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!