Ny Teknik: ”Näistä syistä Teslan etumatka säilyy”

Ny Teknik -lehdessä on julkaistu juttu, jossa asiantuntija kommentoi Teslan mahdollisuuksia selvitä yhä kovenevassa kilpailussa.

Lehden siteeraama asiantuntija on Ark Invest -yhtiön toimitusjohtaja Catherine Wood, joka esitti näkemyksensä CNBC-sivustolla.

Jutun mukaan muilla autonvalmistajilla tulee olemaan ongelmia tavoittaa Teslan etumatkaa, koska Teslalla on sähköistyksen kaikki näkemykset dna:ssaan.

Woodin mukaan kilpailijoiden pitää integroida uusia toimintoja toimintaansa, kun Tesla jo valmistaa itse litiumioniakkunsa.

Tästä syystä Tesla on paljon kustannustehokkaampi kuin perinteiset autonvalmistajat. Woodin mukaan Teslan valinta käyttää samanlaisia sylinterimäisiä akkuja kuin kulutuselektroniikassa on myös ollut viisas päätös.

Tästä syystä Tesla hyötyy kulutuselektroniikan halpenemisesta, joka on nopeampaa kuin tavanomaisilla akkupaketeilla.

Woodin mukaan Teslalla on myös hyvin merkittävä etumatka autonomisen liikenteen saralla, koska Tesla käyttää omaa mikrosirua, kun muut autonvalmistajat käyttävät Nvidia-yhtiön valmistamaa.

Tästä syystä Tesla pystyy päivittämään sirunsa ja ohjelmistonsa muita nopeammin.

Lisäksi Tesla on kerännyt huiman määrän tietoa Teslojen ajetuista matkoista ja pystyy hyödyntämään tätä dataa autonomisessa liikenteessä.

Lue koko juttu tästä

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!