Nokian Renkaiden Yhdysvaltojen tehtaan hallintorakennukseen myös sauna

Nokian Renkaat on aloittanut hallintorakennuksen rakennustyöt tulevalla Yhdysvaltojen tehtaallaan, joka on yhtiön ensimmäinen tuotantolaitos Pohjois-Amerikassa.

Nokian Renkaat toteuttaa laitoksen yhteistyössä EMJ Constructionin kanssa, ja töiden on määrä valmistua vuoden 2020 puolivälissä. Tehtaalla renkaiden koevalmistus alkoi heinäkuun alussa, ja kaupallinen tuotanto alkaa ensi vuoden alussa.

Hallintorakennuksen avokonttoritila on mitoitettu noin 100 työntekijälle. Kaksikerroksisen laitoksen kerrosala on 2 460 m², ja siihen kuuluu toimisto- ja kokoustilojen lisäksi muun muassa kuntosali sekä sauna – yhtiön suomalaisten juurien kunniaksi.

Tehtaalle tulee myös useita luontoelementtejä. Yksi niistä on ulkotilojen viheralue: parkkipaikan ja sisäänkäynnin välinen puutarha, johon kuuluu lampi, puita, penkkejä ja kävelypolku. Rakennuksen ulkotiloja täydentävät useat patiot.

Daytonin-tehdas on merkittävä osa Nokian Renkaiden kasvustrategiaa, jolla yhtiö pyrkii kaksinkertaistamaan myyntinsä Pohjois-Amerikassa vuoteen 2023 mennessä.

Kun laitos on saavuttanut 4 miljoonan renkaan vuosituotantokapasiteetin, se työllistää jopa 400 henkeä: tuotantohenkilöstöä, insinöörejä, johtajia sekä asiantuntijoita monilla keskeisillä liiketoiminta-alueilla.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän