Nissan Leaf -käyttäjillä 100 000 latauspistettä yhdessä kännykkäsovelluksessa

Nissan on julkaissut uuden sähköauton latauspalvelun, Nissan Chargen, joka on suunniteltu tekemään Nissan Leaf -sähköauton omistamisesta vaivattomampaa.

Nissan Charge sovellus on kehitetty yhteistyössä Plugsurfingin kanssa, joka on Euroopan johtava sähköautojen latauspalvelu. Sovellus auttaa Leafin omistajia paikallistamaan latauspisteet ja lataamaan yli 100 000:lla latauspisteellä Euroopassa vain yhdellä tilauksella, mikä tekee sähköauton reitin suunnittelusta ja auton lataamisesta entistä vaivattomampaa.

Kaikille uusille ja vanhoille Leafeille saatava Nissan Charge mahdollistaa latauspisteiden löytämisen älypuhelinsovelluksella, joka on saatavana Applelle ja Androidille. Haut voi suodattaa automallin, latausnopeuden ja käyttötapojen mukaan, mahdollistaen parhaiden latauspisteiden löytymisen nopeasti.

Käyttäjät voivat paikallistaa valitsemansa latauspisteen sovelluksen avulla ja käyttää puhelintaan latauksen aloittamiseen ja päättämiseen, myös etänä siihen soveltuvilla latauspisteillä.

Nissan Charge on suunniteltu olemaan osana alati kasvavaa sähköauton omistajien yhteisöä, antaen käyttäjilleen vaihtoehdon antaa palautetta ja arvioita latauspaikoista sovellukseen, auttaen muita sähköautoilijoita matkan ja latauksen suunnittelussa.

Rekisteröityäkseen Leafin omistajien tarvitsee vain ladata ilmainen sovellus ja luoda tili, mikä vaatii sähköpostiosoitteen ja salasanan, ajoneuvon VIN-numeron ja voimassa olevan debit- tai credit-kortin tai PayPal-tilin.

Nykyiset Leaf-asiakkaat voivat käyttää sovellusta tai käyttäjäportaalia ilmaisen latausavaimen tilaamiseen. Latausavain mahdollistaa latauksen käynnistämisen ja päättämisen latauspisteillä. Uudet Leaf-asiakkaat saavat latausavaimen uuden auton mukana.

Nissan Charge on nyt saatavana Saksassa ja Italiassa. Palvelu esitellään Belgiassa, Alankomaissa, Luxemburgissa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Portugalissa, Itävallassa, Svetisissä, Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Puolassa, Tsekissä, Unkarissa ja Slovakiassa myöhemmin 2019 ja 2020.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here