Nämä kaksi automerkkiä säilyttävät parhaiten jälleenmyyntiarvonsa

Kuva: CvB.

Henkilöautojen jälleenmyyntiarvon kehitystä analysoiva yhdysvaltalainen ALG (Automotive Leasing Guide) palkitsi Subarun ja Land Roverin Residual Value Awards (RVA) -arvonimellä, joka myönnetään autonvalmistajalle, jonka automallit säilyttävät parhaiten jälleenmyyntiarvonsa.

ALG seuraa henkilöautojen hintakehitystä kolmen ensimmäisen vuoden ajan. Subaru on saavuttanut vuodesta 2010 kaikkiaan 37 ykköstilaa eri segmenteissä sekä seitsemän autonvalmistajalle myönnettävää kokonaisvoittoa.

Eri Subaru-malleista omissa segmenteissään ykköseksi arvostettiin Impreza, XV, Forester, Outback ja WRX.

Kuva: Land Rover.

Land Rovereitten osalta segmenttiensä parhaita olivat Discovery, Discovery Sport, Range Rover ja Range Rover Sport.

ALG on TrueCar Inc. analyysiyksikkö, joka tutkii uusien autojen jälleenmyyntiarvon kehitystä Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

ALG on kerännyt 50 vuoden ajan henkilöautojen hintadataa. Yksikkö ottaa joka vuosi seurantaan noin 2 500 eri henkilöautomallia ja se palkitsee kolmen vuoden seurantajakson jälkeen vuosittain prosentuaalisesti vähiten arvoaan menettäneet automallit.

Katso tästä segmenttien parhaat.

3 KOMMENTIT

  1. no Subaru on varmaan Suomessakin, mutta muuten ei kantsi mitään yleistää tuon tutkimuksen perusteella. Monikaan euro-auto ei ole myynnissä noilla markkinoilla.

  2. Ehkä haluan ”kulkea omia polkuja”, siksi Subarulla 30 vuotta. Eihän noita tule vastaan tuolla valtateillä ajaessa kovin paljon, joskin enemmän viime vuosina.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here