Nämä autot säilyttävät Yhdysvalloissa arvonsa kaikkein parhaiten

Henkilöautojen jälleenmyyntiarvon kehitystä tutkiva amerikkalainen ALG (Automotive Lease Guide) on jälleen julkaissut tiedot parhaiten arvonsa säilyttävistä automerkeistä.

Parhaimmat merkit on julkaistu kahdessa pääluokassa, Mainstream ja Premium. Autoille myönnetään Residual Value Awards (RVA) -arvonimi.

Subaru on valittu nyt kaikkiaan kahdeksan kertaa Mainstream-luokan voittajaksi. Lexus valittiin Premium-luokan voittajaksi.

ALG (Automotive Lease Guide) on TrueCar Inc. analyysiyksikkö, joka tutkii uusien autojen jälleenmyyntiarvon kehitystä Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

ALG on kerännyt jo 50 vuoden ajan henkilöautojen hintadataa. Yksikkö ottaa joka vuosi seurantaan noin 2 500 eri henkilöautomallia ja se palkitsee kolmen vuoden seurantajakson jälkeen vuosittain prosentuaalisesti vähiten arvoaan menettäneet automallit.

ALG:n palkinnot on jaettu vuosittain vuodesta 2010.

ALG:n tutkimuksessa Subaru-malleista Subcompact Utility -luokassa voittajaksi nousi Subaru Crosstrek (XV), Compact Utility -luokassa Subaru Forester, Compact -luokassa Subaru Impreza ja Sport Car -luokassa Subaru WRX. ALG on myöntänyt Subarulla jo yhteensä 46 ykköstilaa eri segmenteissä.

Lexus LS oli ykkönen Premium executive -luokassa, Lexus IS Premium Midsize -luokassa ja Lexus RX Premium midsize Utility 2-row seting -luokassa.

Katso tästä segmenttien parhaat.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!