Nämä autot kiinnostivat huhtikuussa suomalaisia Kamuxin verkkosivuilla

Käytettyjä autoja vertailtaan ahkerasti verkossa kesän lähestyessä. Huhtikuussa Kamux.fi-verkkosivuilla Mercedes-Benz matkasi jälleen katsotuimpien automerkkien kärjessä, mutta myös Audi, Volkswagen, BMW ja Volvo olivat vahvasti vertailussa mukana. Myös kompakti Seat Leon keräsi katseita ostohousuja jalkoihin sovittavilta.

Käytetyn auton saa saman tien käyttöön

‒ Valtaosa kuluttajista ostaa autonsa käytettynä. Esimerkiksi kesää vasten auto halutaan käyttöön nopeasti ilman pitkää odottelua. Koska myymme kaikkia merkkejä ja malleja, asiakkaan on helppo tehdä myös vertailua siitä, miten erilaiset autot samassa kokoluokassa tai hintatasossa sopivat juuri omaan tarpeeseen, toteaa Kamuxin maajohtaja Tommi Iiskonmäki.

Golfilla, Audilla ja Volvolla reissun päälle

Kamux.fi-verkkosivuilla katsotuimpien kärjen muodostavat ne automerkit ja -mallit, joista on tarjolla laaja valikoima vertailtavaksi.

‒ Verkkosivuillamme katsotuimmaksi automalliksi nousi Volkswagen Golf, jonka yli 120 auton valikoimastamme puolet on farmareita ja puolet hatchbackeja. Myös yli 380 auton Audi-valikoimasta mallit A4, A6 ja A7 ovat herättäneet kiinnostusta. Yksittäisenä katsotuimpana autona komeilikin Audi A7. Samoin kiinnostus Volvon eri malleja kohtaan lisääntyi, ja haarukoitavaa riittääkin mukavasti yli 300 Volvon valikoimasta. Katsotuimpien mallien ja -merkkien listalle kiilasi myös Seat Leon, joka on näppärä auto joko pienemmälle perheelle tai hyvä valinta kakkosautoksi, kertoo Iiskonmäki.

Katsotuimpien yksittäisten autojen TOP 10 -listalta jopa kuusi autoa edusti nelivetovaihteisia katumaastureita, tila-autoja ja kevytkuorma-autoja.

Kamux.fi:n huhtikuun katsotuimmat automerkit 2019

1. Mercedes-Benz
2. Audi
3. Volkswagen
4. BMW
5. Volvo
6. Toyota
7. Ford
8. Nissan
9. Skoda
10. Seat

Kamux.fi:n huhtikuun 2019 katsotuimmat automallit

1. Volkswagen Golf
2. Mercedes-Benz, E-sarja
3. Mercedes-Benz, C-sarja
4. Audi A4
5. Audi A7
6. Seat Leon
7. Volkswagen Passat
8. Audi A6
9. Volvo V60
10.Volvo V70

Kamux.fi:n huhtikuun 2019 katsotuimmat autot

1. Audi A7
2. Seat Leon ST
3. Volkswagen Golf
4. Volvo XC60
5. Nissan Titan
6. Land Rover/Range-Rover
7. Truckmaster OX 4X4
8. Toyota Hilux
9. Infiniti FX 30 D
10. Toyota Auris

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here