Nämä automerkit kiinnostavat eniten Kamuxin verkkosivuilla

Kamuxin maajohtaja Jussi Mäkinen.

22.4.2018   13.30

Käytettyihin autoihin erikoistuneen Kamux-ketjun verkkosivuilla maaliskuun katsotuimmaksi automerkiksi nousi Mercedes-Benz.

Perässä seurasivat lähes rintarinnan Audi ja Volkswagen. Nämä samat merkit olivat myös ketjun viime vuonna myydyimpien merkkien kärjessä.

Kamux.fi-verkkosivut kokoavat yhteen koko ketjun yli 3 400 auton ja 42 liikkeen valikoiman.

Tähän valikoimaan lukeutuvat ketjun tuontiautot, mutta samoilla verkkosivuilla voi tutustua myös Ruotsin ja Saksan Kamux-liikkeiden valikoimiin. 

Katso tästä muita juttuja Kamuxista.

‒ Verkkosivuilla tehtiin maaliskuussa 230 000 autohakua. Kiinnostavimmaksi autoksi nousi luksusluokan kevytkuorma-auto Cadillac Escalade EXT 6,2 V8, jota esiteltiin myös somekanavissamme. Erikoiset autot kiinnostavat ja herättävät huomiota, kuten myös tämä Kamuxin Vantaan Petikon myymälässä ollut järeä erikoisauto, toteaa maajohtaja Jussi Mäkinen.

Alkuviikko ja illat vilkasta autojen kartoittamisaikaa

Maaliskuussa Kamux.fi-verkkosivuilla viihdyttiin etenkin alkuviikosta ja vilkkaimmaksi katselupäiväksi nousi tiistai. Autokuumetta potevat istahtivat autovalikoiman ääreen etupäässä iltaisin kello 17 jälkeen.

‒ Päivisin ihmiset ovat kiinni töissään ja vasta illalla on aikaa miettiä autohankintaa. Autoja katsellaan paljon iltayhdeksän jälkeenkin, Mäkinen valottaa.

Kamux.fi-verkkosivujen katsotuimmat merkit maaliskuussa 2018

  1. Mercedes-Benz
  2. Audi
  3. Volkswagen
  4. BMW
  5. Volvo
  6. Cadillac
  7. Ford
  8. Toyota
  9. Skoda
  10. NissanJÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here