Myös Volvon sähköautoille edullisempi Ionity-lataus

Kerroimme aikaisemmin Polestar-autojen edullisemmasta Ionity-hinnasta. Nyt sama hinta on tullut myös Volvon sähköautoille.

Volvon ja latauspalvelujen tuottaja Plugsurfingin välinen uusi yhteistyö tuo Volvon asiakkaille huomattavasti edullisemmat lataushinnat Ionityn latauspisteissä ympäri Eurooppaa.

Heinäkuun 1. päivästä alkaen Volvon täyssähköautojen kuljettajat maksavat lataamisesta 0,35 euroa/min Ionityn tehokkailla latausasemilla Suomessa.

Normaalisti Ionity maksaa Suomessa 0,79 euroa/minuutti. Monessa muussa maassa hinta on 0,79 euroa/kWh.

Yhteensä latausasemia on jo yli 340 kappaletta 24 Euroopan maassa. Tarjous on voimassa täyssähköisen Volvo -auton omistajuuden ensimmäisen vuoden ajan.*

Volvo on tekemässä päivitetystä Volvo Cars -älypuhelinsovelluksestaan yhden yhteisen digitaalisen alustan, joka mahdollistaa saumattoman latauskokemuksen.

Sovellus tuo yhteen eri toimintoja, kuten navigoinnin latausasemalle, latauksen kauko-ohjauksen sekä latausilmoitukset ja -maksut, tehden lataamisesta helpompaa ja matkoista täyssähköisellä Volvolla entistä mukavampia.

Volvo Cars -sovellus on päivitetty versio Volvo On Call -sovelluksesta, ja se tarjoaa Volvon asiakkaille kätevän ja jatkuvasti päivitettävän alustan, jolla voi käyttää eri toimintoja ja palveluita.

* Erikoishinnat tulevat voimaan Plugsurfing-korttia tai Plugsurfing-sovellusta käytettäessä Volvon täyssähköautoasiakkaille 1. heinäkuuta, 2021 alkaen. Ne koskevat uusia asiakkaita omistajuuden ensimmäisen vuoden ajan ja nykyisiä asiakkaita vuoden ajan 1. heinäkuuta, 2021 alkaen.Plugsurfing-kortti on Volvon asiakkaille Suomessa maksuton. Lisätietoja löydät osoitteesta volvocars.com/fi/lataus .

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here