Motonetin taustayhtiöllä menee lujaa

Kuva: Motonet.

Motonet-ketjun taustalla on Broman Group -konserni. Broman Groupin viime vuosi oli hyvin menestyksekäs.

Broman Groupin mittava investointiohjelma käynnistyi vuonna 2015 ja jatkuu edelleen. Kuluneella tilikaudella yritys avasi uudet Motonet-tavaratalot Keravalle, Kaarinaan ja Espoon Hannukseen.

Lisäksi yritys muutti uusiin tiloihin Lappeenrannassa ja Rovaniemellä. Varaosamaailma avasi viisi kokonaan uutta toimipaikkaa ja muutti uusiin tiloihin kahdella paikkakunnalla.

– Viime vuonna investoimme voimakkaasti, rakensimme uusia tavarataloja ja laajennuimme uusille paikkakunnille. Kovasta kilpailusta huolimatta kykenimme kasvamaan edelleen kannattavasti, toteaa Broman Group Oy:n toimitusjohtaja Harri Broman.

Broman Groupin päättynyt tilikausi oli menestyksellinen. Konsernin liikevaihto kasvoi 358,7 miljoonaan euroon, jossa on kasvua 7,3 % edelliseen vuoteen. Tulos verojen jälkeen oli 31,0 miljoonaa euroa. Omavaraisuusaste oli 67,5 %.

Renkaat mukaan tuotevalikoimaan

Broman Groupin tuotevalikoima laajeni henkilö- ja pakettiauton renkaiden myyntiin. Pilottina rengasliiketoiminnassa toimi Motonet Espoon Hannuksen tavaratalo, jossa rengaskauppa alkoi kesäkuussa.

Samalla käynnistyi renkaiden myynti myös verkkokaupassa. Rengasliiketoiminta laajenee vuoden 2019 aikana Motonet-tavarataloihin ja Varaosamaailman myymälöihin.

Broman Group on suomalainen perheyritys, jossa työskentelee noin 1700 ammattilaista. Konsernin keskimääräinen henkilöstömäärä lisääntyi 121 uudella työntekijällä pysyviin kokoaikaisiin työsuhteisiin.

1 KOMMENTTI

  1. Kasvaahan se tulos kun jätetään työehtosopimuksen mukaiset vastuulisät maksamatta työntekijöille. Tiedä onko koko lafkan käytäntö vaiko sitten vaan paikallisen päällikön ahneutta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here