Mitsubishi Colt tekee paluun kesäkuussa

Mitsubishi Motors Europe on vahvistanut tänään, että täysin uusi Colt paljastetaan 8. kesäkuuta. Uusi Colt on suunniteltu eurooppalaisille markkinoille täydentäen merkin tarjontaa kilpaillussa B-segmentissä täysin uuden ASX-mallin rinnalla.

Mitsubishi Coltin historia ulottuu aina 1960-luvun alkuun saakka. Kyseessä on yksi Mitsubishin tunnetuimmista automalleista erityisesti Euroopassa. Mallia myytiin Euroopassa yli 400 000 kappaletta vuosina 2004-2014.

Uusi Mitsubishi Colt tarjoaa valikoiman edistyksellisiä voimalinjoja, jotka vastaavat segmentin tarpeita. Tarjolla on kolme bensiinimoottoria: 1.0L MPI (49 kW), 1.0L MPI-T (67 kW) sekä malliston keihäänkärkenä 1.6L Hybrid (105 kW).

Hybridimalli on varustettu kahdella sähkömoottorilla ja automaattisella monitilavaihteistolla. Auto tavoittelee 95-101 g/km CO2-päästöjäarvoja.

Uusi Colt perustuu Renault-Nissan-Mitsubishi-allianssin CMF-B-alustalle. Auto on varustettu uusimmilla passiivisilla ja aktiivilla turvallisuusjärjestelmillä tehden ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa.

Täysin uusi Colt valmistetaan Renaultin Bursan tehtaalla Turkissa. Auton myynti alkaa Euroopassa tulevana syksynä.

Päivän automainos: Mitsubishi Colt — Taloudellisen ajon edut ja ärhäkän menon ilot

Päivän automainos: Ensimmäisenä maailmassa — Mitsubishi Colt

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän