Mitä mieltä Elokapinan mielenosoituksesta Helsingin Mannerheimintiellä?

Elokapina aikoo sulkea mielenosoituksella Helsingin Mannerheimintien kymmenneksi päiväksi. Mielenilmaisu alkaa keskiviikkona kello 18.

Nyt voit kertoa mielipiteesi asiasta vastaamalla Autotodayn sivustolla olevaan kyselyyn. Kannatatko vai vastustatko Elokapinan mielenosoitusta.

Jollei kysely näy sivustolla, voit vastata siihen myös täällä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

6 KOMMENTIT

  1. Ehdottomasti vastustan tuollaista mielenosoitusta!
    Heidän kuuluu pysyä poliisin osoittamassa paikassa, oliko se nyt Kansalaistori vai mikä tori.
    Ei ole oikeutta aiheuttaa noin paljon vaikeuksia muiden ihmisten elämään ja liikkumiseen. Myöskään poliisia ei missään nimessä saa työllistää mielenosoituksen takia. Heillä on muutenkin liikaa työtä ja työvoimavajausta.

  2. Aluksi palokunta sammuttamaan mielenpalot, sitten armeijalta virka-apua laittomuuksien tekijöiden kuljettamiseen lukittuhin tiloihin vuorokaudeksi ja lopuksi poliisi kirjoittamaan kaikille rangaistusvaatimuksen. Mikään kapina suomessa ei muuta globaalia ilmastoa.

  3. Ihmiset jotka tulisesti ovat tuomitsemassa Elokapinaa, olisivat olleet myös mukana tuomitsemassa Jeesusta, Galileita ja kaikkia muitakin aikaansa edellä olleita profeettoja…50 vuoden päästä ihmiskunta voi vain surkutella heidän ennakkoluulojaan ja älyllistä laiskuuttaan. Jos on enää surkuttelemassa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here