Mies jäi kiinni neljän tunnin sisällä kaksi kertaa törkeästä rattijuopumuksesta!

Kello 16.15 aikaan tapahtui Riihimäellä Koivistonkadulla kahden henkilöauton välinen peltikolari. Osalliset eivät päässeet asiassa sopuun syyllisyydestä, jonka takia paikalle kutsuttiin poliisi.

Partion tullessa paikalle, selvisi, että 61-vuotias mies oli osunut paikalla olleeseen auton kuljettajan puoleiseen etukulmaan.

Partio puhallutti osalliset ja selvisi, että kyseinen kolaroitsija oli nauttinut alkoholia. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 1,88 promillen lukemat. Mies kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka vahvisti törkeän rattijuopumus epäilyn.

Miestä epäillään myös liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mies päästettiin tarkkuusalkometrikokeen jälkeen vapaaksi ja noin kello 20.00 aikaan samasta autosta tuli ilmoitus VT3:lla Janakkalasta.

Partio sai auton pysäytettyä ja tällä kertaa mies puhalsi seulonta-alkometriin 2,19 promillea. Tällä kertaa miestä ei päästetty tarkkuusalkometrikokeen jälkeen vapaaksi, vaan hänet toimitettiin poliisilaitokselle odottamaan selviämistä ja kuulusteluja.

Lue myös: Sama henkilö kaksi kertaa kiinni rattijuoppoudesta noin tunnin sisällä

Lue myös: Sama kortiton huumerattijuoppo jäi kaksi kertaa kiinni vuorokauden aikana

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän