Mercedes-Benzin ammattipätevyyskoulutus tarjolla verkossa

Ensimmäinen Mercedes-Benz kuorma-autojen raskaan kaluston direktiivin mukainen ammattipätevyyskoulutus on julkaistu verkossa.

Koulutuksen suorittaminen antaa yhden ammattipätevyyspäivän ja sen keskeisin teema on Mercedes-Benz kuorma-automalliston vuonna 2019 julkaistun mallisarjan käyttökoulutus.

Kuljetuskaluston polttoainetaloudellisuus ja turvallisuusvarusteet kehittyvät jatkuvasti.

Suurimmat kehitysaskeleet tuodaan markkinoille uusien mallisarjojen saapuessa markkinoille. Saadakseen parhaan hyödyn irti uudesta tekniikasta kuljettajan tulee tuntea ne perusteellisesti.

Raskaan kaluston tavara- ja henkilöliikenteen kuljettajilta vaaditaan ajokortin lisäksi ammattipätevyys, jota tulee ylläpitää säännöllisten jatkokoulutusten avulla.

Mercedes-Benz on koulutuksen saralla ottanut uuden askeleen ja vienyt uusimpien kuorma-automallien käyttökoulutuksen verkkoon kaikkien saataville.

Koulutuksessa tutustutaan turvallisuusvarusteisiin, auton huoltokohteisiin sekä polttoainetaloudelliseen ajamiseen.

Katso tästä muita juttuja ammattipätevyydestä.

Koulutuksen voi verkossa suorittaa vaihtoehtoisesti yhden tai kahden päivän aikana oman aikataulun mukaisesti. Läpiviety koulutus antaa kuljettajalle yhden direktiivin mukaisen ammattipätevyyspäivän.

Mercedes-Benz kuljettajakouluttaja Ari Fehrmannin vetämän koulutuksen tiedot löytyvät verkkosivulta https://www.vehotrucks.fi/uudet-autot/palvelut/kuljettajakoulutus/

Koulutuksen järjestää Vehon koulutuskumppanina Suomen Ammattiliikenne Akatemia.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here